Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Blue Screen

117 pregleda · 6 odgovora · otvorena 15.09.2010. u 22:03

Uvijek mi se ustopa racunar kad gledam neki clip na youtube,ili kad igram igre jednostavno mi stane slika,pa ni makac dalje ne ide.Evo maloprije sam srusio sistem da vidim jeli zbog toga kad opet nije.Skoro mi se pokazo Blue Screen kad ustopa racunar.Kupio sam prije 3 dana graficku da li je zbog nje.Jos sam isao kupovati jace napajanje pa opet nista.pomagajte !!
http://forum.hardwarebase.net/viewtopic.php?f=28&t=15924

Mislim da će ti ovo dosta pomoci
Da nije greska 0x00000116 ovako nesto, javi mi se imam pregrst iskustva sa tim stvarima.

Probaj mozes li uraditi Windows Experience Index, da li se radi o ATI radeonu mozda?

Edit: Navedi tačnu konfiguraciju, imao sam iste probleme u zadnje vrijeme, cak sam morao lemiti nove kondenzatore na matičnu.
imaš tamo u podešavanjima sve tamo u options pa krug onaj pa tamo to kilikaš brzo ko miš neki i sve fino tamo pedantno i lijepo imaš
nema na čemu ;)
majke mi isti problem,,,u mene se vecinom desi kad gledam video pa ocu malo da "premotam" i onda kad pocme ocitavat to gdje sam stavio taj dio clip-a da gledam sve se zamrzne,pjesma pjeva a nista se ne desi,udaram po tipkovnici samo pisci nesto u njemu

i onda ovo plavo samo na sekundu i restarta se windows :O

edit: takodje mi se pocelo desavat poslije kupovanja nove grafe,da mi nije napajanje preslabo? 305W a bgmi ima svasta nesta u njema da trosi xD
Sa grafičkom za koju je potrebno dodatno napajanje nemojte razmisljati bez 550W.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.