Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS: Oly / KryptoN

248 pregleda · 10 odgovora · otvorena 15.09.2010. u 15:41

Prvi clip nisam uspeo lepo sync na drugi frag, ali u drugom clipu sam se malo vise potrudio.

Edit by : Me
Frags by : Oly
Duzina movia : 0:32
Stream link : CS: Oly 4k AWP

Edit by : Me
Frags by : KryptoN
Duzina movia : 0:7
Stream link : CS: KryptoN 4hs USP

Ocjenjivanja i pravila.

Watch in HD, comment and sub!
Ajde molim vas počnite stavljati ingame sound u clipove.
Odabir pjesama za fragscene veoma losh !

- U prvoj fragsceni, veoma spori fragovi, pola scene si mogao isjeci jer su nepotrebne.

Boje su dobre, lijepo izgledaju.

Drugi klip, pjesma je samo tako losha + si isjekao malo pjesme kad ono udari i stavio je na drugi frag, sto moze cuti svako .

Fragovi dobri, edit not bad

- Posto nisi previshe sync radio tj. slowmotion trebao si ubacit INgame sound, veliki -
miire je napisao/la:
Odabir pjesama za fragscene veoma losh !

- U prvoj fragsceni, veoma spori fragovi, pola scene si mogao isjeci jer su nepotrebne.

Boje su dobre, lijepo izgledaju.

Drugi klip, pjesma je samo tako losha + si isjekao malo pjesme kad ono udari i stavio je na drugi frag, sto moze cuti svako .

Fragovi dobri, edit not bad

- Posto nisi previshe sync radio tj. slowmotion trebao si ubacit INgame sound, veliki -
http://www.gamers.ba/forum/32/120555/cs-newclipz-by-miire/#tema-post-1328315

Muzika po meni je odlicna.
A INGame sound nisam ubacio, jer cim sa zavrsio u virtualDub izbrisao sam foldere ... zaboravio za sound.

Post dobio aplauz od Zookey

Prvi klip, frag je prelos, znaci ovakve fragove ne stavljas u filmove.

Muzika mi se svidja, samo sto ti nisi syncovao ni prvi klip ni drugi, u drugom si pokusao ali si se nafulao.

Boje, ok, nista posebno, cak sta vise depresivne, nemoj bas toliko smanjivati saturation previse je.

Skupi nekoliko fragova brzih, pa napravi neki filmic sa ovom muzikom do 2 min, pa postavi. Na te fragove dodas koju kameru, da to malo bolje docaras i napunices 2 min sad, sad. Eto pogledaj ovaj film za Balkanski kup, bas je extra. Pogledaj recimo Annhilation II ( ili kako se vec pise ), slicna je muzika pa vidi kako je on syncovao.

INgame sound obavezna sa ovakvom muzikom, ako ti se ne svidja da je jak previse, malo ga smanjis.

btw. Aplauz cisto za trud.
NIKOLAAAa je napisao/la:
http://www.gamers.ba/forum/32/120555/cs-newclipz-by-miire/#tema-post-1328315

Muzika po meni je odlicna.
A INGame sound nisam ubacio, jer cim sa zavrsio u virtualDub izbrisao sam foldere ... zaboravio za sound.
Ako si izbrisao foldere gde si snimao, ako imas ns counter strike idi u cstrike/sound/weapons, i nacices zvuk koji ti treba ako editujes awp/pistol frag.

obadva počinju bez najave šta se dešava u klipu mislim sranje a ono štekanje sa awpom na pub serveru zar je vrijedno pravljenja clipa od onoga?
TomY je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=zBU-mRMWYzE

cim upalis video jedan lik vec je ubijen

i pogresno sam se izrazio sa to "najava" mislio sam ostavis barem 5 sec da nesto napises prije nego sto pocne npr USP SKILL ili nesto ugl skonto si sta sam htio reci
To usp skill ili kako ti vec kazes, stavljaju samo ulow mmakeri, svaki normalan ne bi stavio nista na edit za 1 frag.
bioniC je napisao/la:
To usp skill ili kako ti vec kazes, stavljaju samo ulow mmakeri, svaki normalan ne bi stavio nista na edit za 1 frag.
pa dasta sam ja

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.