Evo mec je poceo prije nekih 45 minuta,do sada Nadal vodi 5:3 u gemovima.Zanima me kakve su vase prognoze ja navijam za Noleta ali nisam siguran da li ovoliko izmoren moze da se izbori sa Nadalom.Znam da vecina ovde ljudi navijaju za Nadala jer je Novak Srbin(nacionalisti ako se mogu tako izraziti).Evo diskutujte ovde.
Diskusija
U kanti
Nadal vs Djokovic
45 pregleda · 5 odgovora · otvorena 13.09.2010. u 23:09
Djole 100%...
_Che5teR_ je napisao/la:
Djole 100%...
http://atdhe.net/20636/watch-us-open-nadal-vs-djokovic
Eto Match LIVE!
Eto Match LIVE!
Ne razumijem ovo tvoje:
vjerujem da većina ovdje navija za Nadala zato što je Nole Srbin..
? Pa šta ako je Srbin, predobar je igrač i čovjek. Navijao sam za Federera, a ono polufinale će sigurno ući u jedne od najboljih mečeva u historiji tenisa.
vjerujem da većina ovdje navija za Nadala zato što je Nole Srbin..
? Pa šta ako je Srbin, predobar je igrač i čovjek. Navijao sam za Federera, a ono polufinale će sigurno ući u jedne od najboljih mečeva u historiji tenisa.
Šta ba izmoren imao dan i po' da se odmori. Kol'ko bi ti, mjesec?
Izgubio je prvi set. Mislim da neće moći pobijediti Nadala, jer je Nadalu ovo najbolja prilika s obzirom na to da je "eliminisana" najveća prijetnja. Ne vjerujem da će dopustiti da mu sada izmakne titula iz ruke.
Izgubio je prvi set. Mislim da neće moći pobijediti Nadala, jer je Nadalu ovo najbolja prilika s obzirom na to da je "eliminisana" najveća prijetnja. Ne vjerujem da će dopustiti da mu sada izmakne titula iz ruke.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.