Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Taskbar menu

163 pregleda · 14 odgovora · otvorena 13.09.2010. u 20:30

Taskbar Menu mi je jednostavno nestao znaci nije auto hide , kad pritisnem na tastaturi start izadje mi start ali taskbar se ne vidi ,na postavkama u Control panelu je sve uredu,u cemu je problem ?

2.Probao vratiti sustav ?

1.Probao restartovat pc ?
Stisni ctrl+shift+esc, to će ti otvoriti task manager, u njemu izaberi file -> new task i upiši explorer...to bi ti trebalo vratiti desktop i taskbar.Probaj napraviti system restore i vratiti postavke na neki datum prije nego što se to počelo dešavati...moguće da je i neki virus u pitanju pa poskeniraj komp..

edit : Imas na googlu potrazi ako ovo ne uspije ovo isto sa googla
Probaj jarane System Restore, i stvaiš da ti se vrati kad si vidio taskbar
ctrl+alt+delete > aplication > new task > upisi "explorer.exe" ( bez navodnika ) > OK

i eto ga
mirofa je napisao/la:
Stisni ctrl+shift+esc, to će ti otvoriti task manager, u njemu izaberi file -> new task i upiši explorer...to bi ti trebalo vratiti desktop i taskbar.Probaj napraviti system restore i vratiti postavke na neki datum prije nego što se to počelo dešavati...moguće da je i neki virus u pitanju pa poskeniraj komp..

edit : Imas na googlu potrazi ako ovo ne uspije ovo isto sa googla
E izgleda da se meni comp pokvario il tako nesto kad idem na taska menager iyadje mi proyor @ Task Menager has been disabled by you administratot.@ a ja nista to nisam diro , niti mogu uci u szstem restore
eldaR je napisao/la:
E izgleda da se meni comp pokvario il tako nesto kad idem na taska menager iyadje mi proyor @ Task Menager has been disabled by you administratot.@ a ja nista to nisam diro , niti mogu uci u szstem restore

Ma mora da može system restore makar
salja je napisao/la:

Ma mora da može system restore makar

i aj ga restart i on opet
eldaR je napisao/la:

i aj ga restart i on opet
Jbg jarane izgleda da ti je virus ili nešto skroz zeznulo sistem
neki te virus zeza..uradi ovo:
1.skini a-squared Free skeniraj komp
2.skini ccleaner i obrisi kukije i registre
3.uzmi nod 32 smart security 4 skeniraj komp

ja ove programe koristim i neam nikakvi problema
i onda probaj vratiti taskbar sto su ti ovi rekli da dzabe ne pisem
http://ask-leo.com/my_taskbar_is_missing_and_i_have_no_start_button_what_do_i_do.html

9-)
meni se isto desilo probaj sa anti virusima ak nemogne .. moras formatirat !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.