Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Hosting

73 pregleda · 6 odgovora · otvorena 12.09.2010. u 07:31

EV0 OVAKO / Planiram da zakupim server , pa me interesuje koji je , ajmo reci da nije mnogo skup ali da ne laguje , kontam za pocetak uzeti manje slotova , a ako bi imao srece kasnije bi ga prosirio . Jednom sam na soluciji narucio server popunijo uplatnicu , poslao i oni me zajebali , ali cujem da solucija laguje , pa nebih nju . Isto tako me interesuje ima li kakav server da je "srednje popunjen" , a da se djele admini , ako nije skup admin , mislim da mi je to bolje nego da ja zakupljujem server , pa dok se on napuni ... ih ........ Thank for odgovori ;)
Al ne kontam.

Ti bi server da ne laga a pritom da je jeftin . ?
Fino ako imas kakvog jerane da se interesuje isto za servere skupite para i kupite od kgb-hosting.com
Nemoj kupovat admina na serverima gdje se isti prodaje, poslušaj me.
To su serveri gdje head admin samo gleda kako da se "ogrebe" a ne kakav će mu biti server.
Biće mu 5 admina na serveru koji će davat pare + to će sve bit djeca od 12 godina koji još nisu iskusili kako biti admin pa će dat' pare. I naravno administracija će biti low kao i server.

Ili kupi sam sebi server, ili igraj na nekom serveru malo duže i očekuj da dobiješ admina.

A možeš server naručit od ssh oni nisu skupi.
^ Ja mislim da nisi u pravu , znas ti koliko treba da napunis server, koliko para treba za taj server.. Da tako to lako ide kao sto ti mislis znas sta bi sad servera bilo :)
okani se toga,ti oces da kupis admina ili da pravis server eto da ti budes admin,nema u tom srece ;)
Jel moze neko da mi da jedan -* dva noprmalna servera da nisu pretrpani , da nema citera?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.