Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Insomnia

56 pregleda · 6 odgovora · otvorena 11.09.2010. u 07:00

Ev vak zanima me kolko ljudi po noci provedu na cs i kolko lose utice na zdravlje.Posto ja imam 16 god i igram cs minimalno 4 h svaku noc te bila skola raspust bilo sta :| ae gameri da vidimo kolko ko igra ! !:D
Jedno vrijeme moj klan je znao započeti sa igrom oko 22.00 i završiti ujutro oko 08.00...

Znači par sati ti nije ništa, ali ne valja niti previše pretjerivati kao što smo mi radili, u zadnje vrijeme nisam nikako igrao igrica, niti sam imao potrebe da ih igram. Zadnjih par dana igram 1-2 sata na dan ...

Btw što se tiče zdravlja, jarane sve ti ode... Živci, vid, pritisak i javljaju se često nekakvi iznenadni bolovi u prsima... To govorim iz vlastitog iskustva, a i pričao sam sa par momaka koji imaju isti problem, nije se dešavalo često, ali kad se desi bilo je bolno....

Nemoj pretjerivati u bilo čemu...
Quito cs.Poceo wowa igrati.I evo cijelu noc igram na nekom PVP serveru , boost nekog prista na 2k XD. A prije sam po danu znao igrati cs po 5-6 sati il' manje.

HAJDE GASTOZZE OPLODI MEEE
Tanak si ti ako misliš da je nolajfanje ostati budan do 7.
E ovako ovo je moj max.
Ujutro od 10h ,pa sve do narednog dana do 7h.
AL nevalja pretjerivat.
Postajes agresivan. ;)
Odoše oči , osjetiš nekad bolove u glavi , ujtro kad ustaješ treba ti tri sata da se razbudiš , ona si ters , stalno , ispred moje radnje kad sviraju auta na semaforu odma počnem boga psovat , prije se zbog toga nisam nerviro jedino kad bi šleper svirno malo bi se iznerviro .

Leave a PC , get a life

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.