Et posto sam dobre volje veceras, dajem za Dž dva trial keya (10 free meceva), ko hoce nek posalje email na pp.
Diskusija
HON trial key
90 pregleda · 7 odgovora · otvorena 11.09.2010. u 02:01
to sam i ja dobio mail 2 prijatelja mogu pozvati da igraju 10matcheva free !! a uskoro cu platiti jer mi se previse igra premocna je igrica 
neam pojma valjda zato sto su mi i na mail poslali beta keyeve pa kako sam ih aktivirao !

neam pojma valjda zato sto su mi i na mail poslali beta keyeve pa kako sam ih aktivirao !
carNage je napisao/la:
to sam i ja dobio mail 2 prijatelja mogu pozvati da igraju 10matcheva free !! a uskoro cu platiti jer mi se previse igra premocna je igrica 

HoN bi dozivio 100x vise uspjeha da je igra ostala free, a da se mogu kupiti premium membership - kao na gareni.
Sad je sranje.
Sad je sranje.
ScandaL je napisao/la:
HoN bi dozivio 100x vise uspjeha da je igra ostala free, a da se mogu kupiti premium membership - kao na gareni.
Sad je sranje.
Sad je sranje.
Zilla je napisao/la:
bi ku**c, idioti vise izlaze kad je free, + sto feedaju svoj main acc sa alt accountima..
ScandaL je napisao/la:
To bi se lako dalo rješiti. Ja dok sam igro dok je bio free, niko nije izlazio.
i ti meni, kome je srednji psr oko 1750-1800 bio sa preko 1000 odigranih igara, govoris da niko nije izlazio?
smiješno
Zilla je napisao/la:
da.. govoris meni koji igra od prvog dana c-bete i jos imam golden shield jer sam kupio igru prvi dan izlaska.. i od tad igram..
i ti meni, kome je srednji psr oko 1750-1800 bio sa preko 1000 odigranih igara, govoris da niko nije izlazio?
smiješno
smiješno
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.