Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nesto o kompu

123 pregleda · 13 odgovora · otvorena 10.09.2010. u 20:01

Zna li neko zasto mi je komp uzasno spor sve je bilo ok do nekoliko dana unazad u cs mi je fps bio 100 sada je 20 zakucan znaci kada refresujem i onda F5 drzim slowa skroz otvaram mozilu 100 godina mu treba ili npr da instaliram najglupjku igricu treba mu hiljadu godina :S zna li neko sta bi moglo biti Vsync mi je izgasen samo ocu da mi fps bude 100 :'( Kompjuter nije preopterecen od 365 gb ja sam zauzeo 57. unaprijed hvala :)
prvo probaj ono osnovno, ako imas ccleaner ocisti kompjuter, nakon sto resetujes kompjuter na prije par dana, kad ti je to pocelo, to radis sa system restore, a ako se stanje ne popravi predlazem ti da formatiras i instaliras novi OS :D
Kažeš da nije virus , moguće je .
Ali ipak ti skeniraj računar.
Ako ne uspije otvori malo kućište , očisti malo dole , to usisaj kuler , hladnjak . . očisti krpom prašine malo , što možeš i sigurno će ti komp biti kao nov.

~ Tako je i meni isto kad otvorim novi tab , dok slušam muziku , zaštopa miš jedno 5-6 sekundi i onda meni dojadi , očistim , skeniram i eo ga ko nov .
Buraz i meni se to desilo ali na laptopu i svaki dan 7 dana u sedmici isto tako, i ja ga jednom lupim šakom po hard disku evo ga radi ko singerica a još Windows 7, 1 GB rama :S
browNe je napisao/la:
formatiras

Vjeruj druže da nema potrebe za formatiranjem.

Meni je sve štopalo , sporo bilo , cs fps 40 - 50 , bio mi CLFlushEntityPacket etc,očistio , sve rega
hIGHZOOR je napisao/la:
Vjeruj druže da nema potrebe za formatiranjem.

Meni je sve štopalo , sporo bilo , cs fps 40 - 50 , bio mi CLFlushEntityPacket etc,očistio , sve rega
Sta ti je svijuti?

Kontas li da se hdd nekada mora i formatirati, previse je opterecen to je zasigurno, tako da kad bi brisao sve jedno po jedno opet bi mu bio spor tako da nemoj da lupas, a ti formatiraj.

browNe je napisao/la:
Sta ti je svijuti?

Kontas li da se hdd nekada mora i formatirati, previse je opterecen to je zasigurno, tako da kad bi brisao sve jedno po jedno opet bi mu bio spor tako da nemoj da lupas, a ti formatiraj.

Pa dobro , to stoji da mora formatirati .
Zab sam reci da sam ga formatirao prije dvije sedmice poksusam sam usisati nesto kroz one rupice od cetralne ali bez uspjeha sutra cu otvorit centralnu skroz pa cu sve ocistit unutra pa cemo vidit onda :)
amoNNNN je napisao/la:
Zab sam reci da sam ga formatirao prije dvije sedmice poksusam sam usisati nesto kroz one rupice od cetralne ali bez uspjeha sutra cu otvorit centralnu skroz pa cu sve ocistit unutra pa cemo vidit onda :)
to ces najmanje tako kroz rupice :D

otvori pa fino.. usisaj i napojnu (sa kojih god mozes strana) ali isto tako i kuler od procesora... :D uzmeš kist (četkicu) pa sa četkicom polako čistiš jer se tu prašina ponekad zna i skoriti pa ne možeš tek tako usisati...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.