Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Henry intervju nakon sto je saznao da je u grupi sa BIH 2010

271 pregled · 18 odgovora · otvorena 06.09.2010. u 20:14

Ne kontam sto se uvijek toliko palite , kao i prije Portugala ... Prvo pobijedite pa onda pricajte . Ovako ce eventualni poraz i ne prolazak jos vise boljeti

btw. nije los video
Zalosno~!
braoolyo je napisao/la:
Ne kontam sto se uvijek toliko palite , kao i prije Portugala ... Prvo pobijedite pa onda pricajte . Ovako ce eventualni poraz i ne prolazak jos vise boljeti

btw. nije los video
U kojoj državi živiš?
Ovako je i pred Portugal bila euforija pa smo popusili.
Samo da ostanu glavom na zemlji i imamo sanse, nije neko umijece pobijediti luxemburg, u teskim utakmicama se vidi jacina ekipe.
Ako sad Francusku ne pobjedimo necemo nikad.
braoolyo je napisao/la:

btw. nije los video
Bez uvrede, ali razmišljaš kao idiot.

Što se klipa tiče, bez uvrede ali čisto sranje ...
Ovako su i za Portugal pravili, nesto vamo tamo pa popusili
Haha, nije loshe. Jest da je onaj sa Ronaldom bio legendarni, kad prica fol o onoj ribi iz tuzle.
AlienzZ je napisao/la:
Haha, nije loshe. Jest da je onaj sa Ronaldom bio legendarni, kad prica fol o onoj ribi iz tuzle.
link? xD
Gluposti ...
Zbog ovakvih stvari i ne treba da pobjedimo.
AlienzZ je napisao/la:
Aj nadji i taj da vidim , nisam taj gledao ..

Ovaj dobar
vazno je da slavimo a ako izgubimo to cemo lahko zboravit idemo dalje ;):P
AlienzZ je napisao/la:
Sa arhitekture

klip nije nesto, ali nije ni trash

@ morgan i ostali evo sa c. ronaldom http://www.youtube.com/watch?v=vcuUsnPJ3NQ
AlienzZ je napisao/la:
Haha, nije loshe. Jest da je onaj sa Ronaldom bio legendarni, kad prica fol o onoj ribi iz tuzle. :D:D
Link ?

Lijep video . .

Ajmo momci satrimo' ih kao Luksemburg . ^^
U pocetku mi je ekstra kad se smije sto je Irskoj zabio go rukom, ostalo je solidno, samo da je jos malo duze bilo

btw idel ko na utakmicu :$
braoolyo je napisao/la:
Ne kontam sto se uvijek toliko palite , kao i prije Portugala ... Prvo pobijedite pa onda pricajte . Ovako ce eventualni poraz i ne prolazak jos vise boljeti :r

btw. nije los video
takve kao ti ja bi objesio,jer zbog tebe i tebi slicnih ova drzava ne moze napredovati.Dok god ima mrznje i nacionalizma nas nigdje nece biti,ne mogu da shvatim kako covjek koji je rodjen u Bosni i Hercegovini ne voli tu drzavu(to je sve zato sto roditelji pune glupostima svoju djecu),ja nisam ni musliman ni srbin ni hrvat ja sam Bosanac i volim Bosnu vise od svega...

Sto se tice klipa lose je uradjen i nije nesto posebno :D
Glupost.
braoolyo je napisao/la:

btw. nije los video
Kako me nerviras svaki put ti sa svojim komentarima.. ako mrzis Bosnu i Hercegovinu ne javljaj se na temu uopste..

- Boli te briga za BiH idi navijaj nedje drugo.. Uvijek provociras tako i stom zastavom Srbije - Banja Luka...

Da i v3tr0x to isto radi a prica nesto o nacionalizmu.. namejrno stavi zastavu Srbije a jos zna da se pola ovog sajta nervira zbog tog..

p0zdrav veliki

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.