Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

cs nick

69 pregleda · 7 odgovora · otvorena 06.09.2010. u 17:32

zz all.,nezz od kada mi se desava ali skoro sam primjetio da kada promijenim nick i izadjem iz cs i udjem opet samo mi se vrati na stari..znaci nmg nikako da napravim novi nick i da on staji nego moram ga uvjek mijenjati po ulasku u cs,jeli moze se rijesiti kako..?
au brt moraš formatirat komp i meni je tako bilo i moraš pritisnut crveno dugme i lijepo sve uradit i nik staviš lijepo mora sve pedantno

Post dobio šamar od reLo

nii je napisao/la:
au brt moraš formatirat komp i meni je tako bilo i moraš pritisnut crveno dugme i lijepo sve uradit i nik staviš lijepo mora sve pedantno
hahahahahahhahaa

@tema

može biti da izlaziš iz cs-a "abnormalno".

meni se isto dešava kad izađem preko taska managera

uglavnom kao da je neki bauk promijeniti nick kada ulaziš u cs

nii je napisao/la:
wOw kako si lud

on topic :

Ja kad sam imao taj problem skinuo sam drugi cfg i sve je ok bilo.
Otvoris userconfig.cfg i nadjes liniju "name" i napises svoj nick.
Kad ukucas nick stisnes Apply pa udjes na neki serevr igraj jedno 10 minutapa iadji iz igre pa opet udji i vidi..
To je zato što ti je userconfig.cfg namješten na "read-only", tako da, kad promijenis nick u igri, on ga ne moze spremiti u cfg jer jer to onemoguceno.

Klikni desnim na ovaj file, zatim properties i odznaci tacnik sa read only.
reLo je napisao/la:
To je zato što ti je userconfig.cfg namješten na "read-only", tako da, kad promijenis nick u igri, on ga ne moze spremiti u cfg jer jer to onemoguceno.

Klikni desnim na ovaj file, zatim properties i odznaci tacnik sa read only.
hvala tebi i XFuriouS,problem rijesen a ostali supljaci.

onaj bi da ja formatiram kom radi nicka hahaha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.