Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

EU wow server POMOC

277 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.10.2006. u 23:03

Imam instaliranu 1.12.1 verziju i krnem uci na EU server ali mi kaze da mi je mozda razlicita verzija ili mi je interfejs nesto vamo... Kaze da posjetim njihovu stranicu itd... Ali kada krenem na US server sa drugim Acc sve uredu? Znal iko sta bi mogli biti ?
Jeli ima razlike izmedju Us i Eu pachova instaliro sam enus pach.. treba mi ovo hitno ovo mi je vec 2-3 dana...
Ima razlike u EU i US patch-ovima...

Ja mislim da ima neki patch da stavis u bude ti EU verzija...Potrazi na google...
nije do patcha... vak'o

da bi se konektovao na eu moras imat eu akaunt i u realmlist.wtf fileu ti treba prvo bit EU.balbalablbal.babab
ili za us us accaunt i US.balbalbalbal.balbalbalbal

LizzarD je napisao/la:
nije do patcha... vak'o

da bi se konektovao na eu moras imat eu akaunt i u realmlist.wtf fileu ti treba prvo bit EU.balbalablbal.babab
ili za us us accaunt i US.balbalbalbal.balbalbalbal

Imam EU acc napiesm u realmlist.wt eu.logon.worldofwarcraft.com i kada se krnem log in kaze mi da je mozda drugacija verzija ili tvoj interface.... :S Imam i US acc i u realmlist.wt napiesm us.logon.worldofwarcraft.com i kada udjem i igru normalno sve uredu... ZNAL koo ?
               slesH je napisao/la:
Imam EU acc napiesm u realmlist.wt eu.logon.worldofwarcraft.com i kada se krnem log in kaze mi da je mozda drugacija verzija ili tvoj interface.... :S Imam i US acc i u realmlist.wt napiesm us.logon.worldofwarcraft.com i kada udjem i igru normalno sve uredu... ZNAL koo ?

evo sad sam malo bolje pogledao.. i da moguce je da je do patcha lol
moze bit' ENGB i ENUS ali na privatnim serverima me to nije nikat zajebavalo : sry za nenamjernu laz u prethodnom postu..
Nedavno je izasao patch samo za evropsku verziju, ali je mali i beznacajan. samo prekopiraj wow.exe od nekoga ko ima evropsku verziju i zadnji patch i trebalo bi da radi. Provjereno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.