Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 40 bodova

Igra

370 pregleda · 16 odgovora · otvorena 05.09.2010. u 02:01

Svrha ove teme odma da napocetku istaknem jeste da mi date naziv igre , koju sam ja nekada davno igrao i ostala mi u sjecanju ...davno davno...

Naime rijec je o igri koja ima radnje koliko se sjecam sa vanjsim svijetom [ svijetovima] , svega sto se sjecam jeste neke velike gljive ne bitno sada kao drugi svjetovi .

Gameplay se zasnivao na klikovima , kako klikces onda u tu lokaciju ulazis ....

Ajde gurajte svi pomalo i bilo bi lakse postaviti SS igrice nego napisati samo ime ..

LJUDI NISU OVAKVE IGRE , oVO su malke "neozbiljnije" -.- znaci igra lici ne bitno gledas napred kao vas CS samo bez puske i imas ikonu da udjes u lokciju u koju si kliknuo!!!! Ah .. ako danas do 8 niko ne rijesi ,poklonicu bodove nekome ..

Nisu mini igre
i gljive je samo jedan level od te igre sto se sjecam !
off topic:

Kakve veze ova tema ima sa gamers.ba portalom?

Necu se ja svadjati s tobom, al' podforum FTW.
pura je napisao/la:
off topic:

Kakve veze ova tema ima sa gamers.ba portalom?

Necu se ja svadjati s tobom, al' podforum FTW.
Druze kako ovi gamersovci znaju napisati , fail si! Al ti si jos dete u razvoju :) razvijas vijuge ako ih imas ako nemas jbg

NIje online igra
Joj koliko ima igrica sa gljivama mozemo mi do sutra postat ss-ove mozda nece biti ta kucaj na google "mushroom games" nesto na taj fazon ili neke jos stvari kojih se sjecas iz igrice i nadji 100x brze ces naci nego da mi sad postamo ovde :S

GL
mushroom revolution da nije ?eo i pic

ILI MUSHROOM TOWER ?
Upravo si opisao 100 igrica ,mozes li biti malo precizniji :)
Da nije mozda ova Igrica:

Da nije mozda ova:

Ili da nije
mozda

Mushroom revolution
" rel="nofollow" target="_blank">http://www.defenseonlinegames.com/files/imagecache/thumb_320x240/defenseonlinegames/thumb/Mushroom_Revolution.jpg[/IMG]
BooNeS je napisao/la:
MUSHROOM WARS?

ja bi prije reako da je ova moja druga igrica  :)
Ja se sjećam da sam skakao na gljive samo na jednoj igri i to mi je bila zanimljiva misija .... a ta igra je :

Madagaskar

;)

Jedva nađoh SS

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.