Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novi Counter Strike Mod - Potreban razvojni team

207 pregleda · 11 odgovora · otvorena 03.09.2010. u 12:28

Pozdrav, sinoc dok sam pokusavao zaspati, sinula mi je ideja vezano za Counter Strike novi Mod, nzn ni sam niti sam razmisljao u pogledu Counter-a niti bilo sta slicno....

Treba mi razvojni team koji bi odradio ovaj mod... Mozda Mod bude i popularan u svetu, zanimiljiv je ;)))

Ono sto od cekujem jeste da mi se javi jedno 3-4 coveka koji bi znali sledece odraditi:

- Da kreiraju mape
- I da poznaju osnove AMX...

Pa eto ko je zainteresovan neka se javi. Moze mi u PM ili GB ostaviti msn/skype pa da se dogovorimo dalje...

Nije tesko nista ali je zanimljivo ;))
Hmmm pa mogao si odma navest u cemu je rijec da se moze komentarisati jer ovo nije form posaljimi-ako-ti-se-svidza.com nego gamers.ba dje svi mogu komentirati jel do dobro sta misli ko bil to bilo popularno itd.
dYi je napisao/la:
Hmmm pa mogao si odma navest u cemu je rijec da se moze komentarisati jer ovo nije form posaljimi-ako-ti-se-svidza.com nego gamers.ba dje svi mogu komentirati jel do dobro sta misli ko bil to bilo popularno itd.
Znam... Ali zelim da prvo okupim razvojni team pa to da uradimo, ne treba ni 48 sati da se to odradi i onda bi mogli da to sve objavimo i dignemo prvi server pa da probamo ;)

Zelim da ovo bude BH Brend ;)
dYi je napisao/la:
covjek pravi gamer..

@tema

Znam ja ^^ neces vjerovat i ja sam sinoc sanjao da napravim mod :D

javi mi se na msn [email uklonjen] veceras kuci (poslije skole) kad dodjem,pravimo :D
Procitajte samo ovo:Pozdrav, sinoc dok sam pokusavao zaspati, i vidjet cete sta je u pitanju.

Zahvaljujem
e momci treba mi jedno 100 programera 100 dizajnera 50 testera 30 marketing managera i jedno 100 miliona dolara budzeta da napravimo igru. Ideja mi je sinula dok sam cekao ezan za sabah dok sam sehurio jutros! Vi se javite pa kad napravimo igru (za jedno 3-4 godine) vidjet cemo hocel biti uspjeh il ne! Naravno ako ne moze 100mil kesha treba mi jedno 100 ziranata. Nije fazon da kazem ljudima koji ce mi napraviti igru o cemu je rijec jer ne daj boze da im se ne svidi pa mi ne bi ni napravili!
-.-
Peace out!
end of (sarcastic) line
Napravi sebi forum za taj mod i nek se to tamo devera brate pa da vidis kakav je feedback svidja li se ljudima ideja pa kad izbacish prvu verziju das tim ljudima da to isprobaju pa nakon odredjenog vremena testiranja podignesh public server!
I ako ne zelis da ovdje kazes o cemu je rijec daj kandidatima na PM
pristao bih ako ne moram dolaziti u tvoj grad(koji je nije bitno ali nemam vremena za to) ako zelis pristani ako ne ne moras mogu ti kreirati botove-skinove-modele i mape ali se nemogu sastajati sa tobom
cjNor je napisao/la:
Procitajte samo ovo:Pozdrav, sinoc dok sam pokusavao zaspati, i vidjet cete sta je u pitanju.

Zahvaljujem
Sta mislis da sam no lifer???

Ne nego nisam mogao spavati mislio sam o skroz necemu drugom i onda mi je sinula ideja i onda sam to povezao sa counter strike... ;)

Zato klinac pali...
NuR4H je napisao/la:
e momci treba mi jedno 100 programera 100 dizajnera 50 testera 30 marketing managera i jedno 100 miliona dolara budzeta da napravimo igru. Ideja mi je sinula dok sam cekao ezan za sabah dok sam sehurio jutros! Vi se javite pa kad napravimo igru (za jedno 3-4 godine) vidjet cemo hocel biti uspjeh il ne! Naravno ako ne moze 100mil kesha treba mi jedno 100 ziranata. Nije fazon da kazem ljudima koji ce mi napraviti igru o cemu je rijec jer ne daj boze da im se ne svidi pa mi ne bi ni napravili!
-.-
Peace out!
end of (sarcastic) line
Napravi sebi forum za taj mod i nek se to tamo devera brate pa da vidis kakav je feedback svidja li se ljudima ideja pa kad izbacish prvu verziju das tim ljudima da to isprobaju pa nakon odredjenog vremena testiranja podignesh public server!
I ako ne zelis da ovdje kazes o cemu je rijec daj kandidatima na PM
ti normalan??????''Nisi sav smoj
be_pro je napisao/la:
Sta mislis da sam no lifer???

Ne nego nisam mogao spavati mislio sam o skroz necemu drugom i onda mi je sinula ideja i onda sam to povezao sa counter strike... ;)

Zato klinac pali...
Ne zanima me sta si. Da li si se zapitao zanima li nas uopće sto ti nisi mogao spavati ? Nepotrebne stvari pises.
Imas pogresno vidjenje... ja prvo zelim da malo uvedem u temu a ne...

Imam ideju za novi mod. Trebaju mi saradnici...
be_pro je napisao/la:
Imas pogresno vidjenje... ja prvo zelim da malo uvedem u temu a ne...

Imam ideju za novi mod. Trebaju mi saradnici...
prihvacam ako nemoram sastajati uzivo sa tobom a mogu ti kreirati mape i puno toga

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.