Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Pritužbe na G.ba server admine

548 pregleda · 17 odgovora · otvorena 02.09.2010. u 20:56

Zamoljavam sve koji igraju na G.ba serveru da bez imalo ikakvog straha prijave svaku potencijalnu zloupotrebu koju izvrši neko od članova administracije. U to spada:

• Davanje svog passworda bilo kome - znači za ovo leti i sa servera i sa svega živog, samo uhvatite screenshot;
• Pretjerano psovanje, vulgarnost, spominjanje članova porodice;
• Iživljavanje;
• Mijenjanje mape u onu koja se njemu igra. Većina administratora ionako ima samo amx_votemap, ali eto;
• Korištenje amx_weapon i sličnih komandi, tipa dodavalja sebi para itd (ovo samo head admin može koristiti);
• Neaktivnost;
• Šta god nađete da vas vrijeđa i ubija volju za igranjem na našem serveru.

NEMOJ SLUČAJNO DA VAS BUDE STRAH PRIJAVITI KOGA! Ja sam osoba bez skrupula i pardona, ne zanima me ko vas "dira", da je bog isus pegamber preporodni izletiće.

Spisak administratora:
"StealtH"
"mirofa"
"RzA"
"100ka"
"MorgaN"
"BUYAKA"
"SandiBL"
"haruN"
"dyemsonii"
"Rezendent Evil"
"NuteLLa."
"brown3k"
"dea".

Tema će biti kao sticky u Gamers.ba Serveri podforumu.

~ Ispred G.ba server / portal Administracije, v3Tr0x. Kao kreator, G.ba Administracija zadržava svako pravo izmjene, do daljnjeg.
Imas jarane na g.ba serveru, i prije neki dan je frajer uhvatio SS, buyaka kako psuje.

A inace zna se desiti da psuje i da bana sa glupim razlozima, samo ja nikad nisam uhvatio SS jer mi nije trebao.
niko nesmije nikog da prijavi ... da je bog ja bi ga prijavio ... Dobro je pa je neko otvorio ovakvu temu
Nisam niti jednom usao da neko od admina nije na tsay opsovao boga i to i sad za vrijeme ramazana.
I to bude po 3 admina na serveru i svima je to ok sto jedan od njih boga na tsay psuje.
A kada im kazes dole na say nesto sto psuju dobijes kick/ban. (Licno iskustvo)
JOS VAM VLEX DEBILCINA FALI !...igrao na serveru drama,dosla mapa nuke ubijem 2 covjeka jedan hs drugi normala kad ban od vlexa :P ...

Post dobio šamar od ultranumb

Moja jedina žalba je što, osim StealtH-a, admini na server ulaze svake prestupne godine.
Pogotovo sad kako počinje fax i škola, moraćete dodati još admina.
Znaci neznam tacno koji admin, ali juce popodne na g.ba mixu, u pola matcha neko je poceo slayovati sve protivnike. Neznam ko je to bio, jer dole nije pisalo!
Dea svaki put kad udjemo nas terorise !

Ma onaj Rezendent Evil ubi Boga komandama.
Slap , slay , kick , ono da ga "zakopa" u zemlju , rocket itd itd.
Šta je sa ovim unban postavili temu a niko nista

Meni su svi admini ok jes da me morgan slap i zaprijetio banom kada sam iz steka (ct) rokno ga (cuvo sajt) "ako se jos jedno zastekas tu ban ces dobit" nest u tom smislu malo glupo al et

btw:

sta je sa Krystal-om
N3sTabilaN je napisao/la:
Šta je sa ovim unban postavili temu a niko nista

Meni su svi admini ok jes da me morgan slap i zaprijetio banom kada sam iz steka (ct) rokno ga (cuvo sajt) "ako se jos jedno zastekas tu ban ces dobit" nest u tom smislu malo glupo al et

btw:

sta je sa Krystal-om
Adi krivo što sam bio jedini admin sa tolikim vremenom provedenim na serveru , pa mi je zbog toga što sam mu banovao druga cheatera ili njega , skinuo admina.

Ja halalio i admina i ban na 7 dana..Samo nek' me se kloni i sve je uredu.
Imam pritužbe na Adu, bježi iz škole i misli da je mangup..
Ja sam digao temu kad sam imao problem.Navedeni admin mi je psovao sestru,ja bih se barem izvinuo ali nema veze,na njegov obraz
Ovom prilikom se žalim na jednom dečka iz Požege koji igra kanter na linuxu, admin je tako dosadan i smara me na psay porukama kako me voli :/
Sad sam javio Bojanu da mi skine admina i da nekom napacenom dijetetu kome je cs sve u zivotu. Njemu sam naveo razloge moje odluke, a vi ih nemorate znati. xD

Ako imate kakve zalbe na mene, okacite ih macku o rep. Adi na cast zbog nekih njegovih postupaka (a o tome cu licno sa njim).

Ono, ostanite mi lijepi i pametni xD

@dYi

Covjek objasnio!
Korištenje amx_weapon i sličnih komandi, tipa dodavalja sebi para itd (ovo samo head admin može koristiti); - Hahahah meni iskreno smijesno pravilo na SERVERU head admin i admini su ravnorpavni samo sto izvan servera head admin odlucuje kome ce dati admina i kome skinuti.To pravilo je glupo ili zabranite svima ili ukinite opciju koja je stvarno glupa.
Pa s kim da ja sad chatam dok igram?  Ko će mi šmekati? 

ubijem admina i dobijem ban?? 

ovo je zalba samo da znate

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.