Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

radil ovo stvarno??

300 pregleda · 13 odgovora · otvorena 02.09.2010. u 17:02

zdravo ljudi i dobar dan,znaci naisao sam na neku stranicu ono kobajazi da zaradjujes neke pare online tacnije ova http://www.awsurveys.com
eh sad ja nikad nisam vjerovao u ova sranja,znaci trebalo bi mi mozda oko 5 dana max da zaradim tih 75$ sto oni traze,to je minimum za isplatu preko paypala
znaci citao sam nesto o ovome i mnogi kazu da zaista radi,znaci nije da ces bogat postat al ovak da koju stotku zaista mozes zaradit
ev ovaj lik je to detaljno objasnio jbg na engleski je
http://www.helium.com/items/1369231-how-paid-surveys-work
evo vam i par slika ove moje danasnje "zarade" otvorite ih preko cijelog ekrana jer necete nista vidit zbog velike rezolucije
http://img64.imageshack.us/gal.php?g=16959559.png

dal je neko od vas ovo probao i dal radi?
probaj pa vidi :) samo otvori novi racun s 0 km na njemu :) da ti nemogu skinuti
imam iskustva sa ovom stranicom, i nikad mi nisu uplatili na paypal kada sam zatrazio to od njih, jedino ko ce ti isplatiti jeste bux
Ne radi da radi nebi niko radio fizički poso nego samo djelio link raji -.-", ja sam to probo i ništa na račun nisam dobio.
jarane da ti kazem bavio sam se tim jedini pouzdani od tih je neobux ti na drugim mos zaraditi imati i sve na acc ali pare na paypal racun nikada da legnu svi ostali su scamm vecinom ima jos par stranica da su stvarno ali nema neke zarade kao sto druge supljiraju ali na ovim trebas imati refferale sto je na neobuxu tesko naci jer je skoro vecina raje regana palmbux isto sam cuo da nije scamerska , ali vjeruj buraz skontat ces da je gubljenje vremena oko toga i zajebancija nebi bezveze bila motika i ledja izmisljena al et ti pokusaj sam ces odustati :)) ;)
ti sto ti obecavaju veliku zaradu ti su svi na crnoj listi proguglaj malo saznaces sve koje su scamerske koje nisu stranice ;)))))
Vjerovatno da ne radi. Mnogo toga je obično smeće. Najpouzdaniji su ti www.bux.to i www.waoindia.com.
a dobro ljudi hvala vam,a ev regao sam se i na ovaj Bux ono samo klikam i moram ostat 30 sec na stranici i odma na sljedecu i tak po par kf al et bitno je da ce isplatit onda barem heh
Nijedna stranica za "online zaradu" ne radi, sve je laž i trošenje vremena, btw, naziv teme, epic fail.
Mani se corava posla, fataj se lopate.
Xavi_Hernandez je napisao/la:
Mani se corava posla, fataj se lopate.
hehe ne brini fatam se ja lopate,ev danas odmaram malo samo,sutra moram ic opet zidat
MushRoom je napisao/la:
Nijedna stranica za "online zaradu" ne radi, sve je laž i trošenje vremena, btw, naziv teme, epic fail.
što se tiče online zarade, google ad sense (ako imaš neku posjećenu stranicu) valja

ako misliš na online zaradu putem oglasa, u pravu si
Ja iskreno ne vjerujem u ovo a i da radi neko je morao napraviti

stranicu kakve njemu koristi sto ce on davati nekome pare :S ?
mersimthebody je napisao/la:
hehe ne brini fatam se ja lopate,ev danas odmaram malo samo,sutra moram ic opet zidat ;)
Radis? :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.