Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

skripte

59 pregleda · 8 odgovora · otvorena 02.09.2010. u 13:59

zanima me koje su po vama najbolje skripte koje imaju bhop u sadrazaju + jos nesto

pohvala za xtreme v1.0 od amok & risk

zanima me jeli izasla xtreme v2.0

pa pls comment ... admini nemojte pls Trash temu jer niko dosad nije postavljao ovakvu temu...samo da izmjenimo misljenja :D

pozz
Niko nije postavio jer je sranje , sta imsa igrat sa skriptama igras sa čitom ko svako
Eldar001 je napisao/la:
Niko nije postavio jer je sranje , sta imsa igrat sa skriptama igras sa čitom ko svako
brate odgledo sam 100000 tutoriala aaa jos uvjek nisam skonto bhop :S :/
KickeRR je napisao/la:
jednostavan je..ee..send mi link za download..da vidim skriptuu
Xtreme v2.0 je u izradi, ali nema puno inovacija osim KZH-a tako da će proći još vremena do release-a
Uči se skakutat' sam, bez skripti, to su sranja. Znaš ili ne znaš.
KickeRR je napisao/la:
ja sam nakon 2 tut-a naucio,netreba ti nikakva scripta..samo stavis da ti skace na scrol prema gore i njega ogre povlacis i desno i lijevo skaces,samo malo da se stelnes i ono glavno NEMOJ NIKADA DRZATI W dok radis bhop
Uci sam j**o skriptu, jel furka u tome, doces na lan pa ce ti neko reci de skakuci ko sto na netu skaces
Lima je napisao/la:
Uci sam j**o skriptu, jel furka u tome, doces na lan pa ce ti neko reci de skakuci ko sto na netu skaces
Ja sam uz skriptu naučio i smatram da je 10x lakše prvo naučiti raditi strafeove i postići max brzinu sa skriptom, a onda tek učiti skakanje bez skripte.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.