Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa konekcijom

72 pregleda · 5 odgovora · otvorena 01.09.2010. u 11:52

Naime,imam problem sa adslom. Upalio sam komp jutros kad ima sta da vidim.U donjem desnom cosku mi pise limited or no connectivity.Pritisnuo sam repair,kad jos vece cudo.Slijedi u daljnjem textu : You might not be able to acess the Internet or some network resources.This problem occurred because the network did not assign a network address to the computer.
Sa te iste konekcije sada pisem ovaj text na iphonu.Takodjer par racunara je spojeno , svi ostali rade sem ovog.
LoL32 je napisao/la:
baci ga eheh :D vidi kablove i ta sranja
Ne znam sto si napisao ovaj morbidan post jer dolikuje djetetu od 10 godina.Ko nema pametan odgovor na ovu temu molio bih ga da ne odgovara na istu.Svoje hirove i sve ostalo sto ide uz to prosipajte na nekoj drugoj temi.
cjNor je napisao/la:
Ne znam sto si napisao ovaj morbidan post jer dolikuje djetetu od 10 godina.Ko nema pametan odgovor na ovu temu molio bih ga da ne odgovara na istu.Svoje hirove i sve ostalo sto ide uz to prosipajte na nekoj drugoj temi.
probaj ponovo instalirat modem ako ti je adsl preko modema, ako nije probaj iskljucit kablove pa ponovo ukljucit... Ako nista ne mogne nazovi one iz adsl-a
System restore uradis prvo, pa sva druga rjesenja trazis kasnije.
AlienzZ je napisao/la:
System restore uradis prvo, pa sva druga rjesenja trazis kasnije.
Uradio 2 puta ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.