TEKST OBAVEZNO PROČITATI DO KRAJA
Dragi moji gameri, sada ću vam ispričati moje iskustvo sa suvlasnicima Piksla Hostinga.
Dakle, svi znate da je Golden (vlasnik) ovdje otvorio konkurs za "radnike". Ja sam se prijavio i napravio im sajt. Nisam baš imao vremena da sve uglancam ali sam nekako uradio. Napravio sam narudžbenicu (to sada nije važno ali kasnije u tekstu će nam trebati), napravio ove sličice, cjenovnik......to je gotovo ništa, ali dešava se sledeće. Kada ja i Golden (vlasnik) odlučimo da hosting predamo Kingu i Raši (suvlasnicima), King (ili je Rašo) briše moj nalog na forumu i prepravlja footer na sajtu. U footeru je pisalo sledeće: "Realizacija i dizajn sajta by dixbn ([email uklonjen])" a King je samo prepravio ovo "dixbn ([email uklonjen])" i napisao "king ([email uklonjen])". Naravno, bilo mi je krivo jer sam kao budala slušao tu dvojicu i udovoljavao im a oni tako. Evo slike:

Onda sam mu poslao poruku na msn, nisam mogao uhvatiti ss a chat log mi ne pamti
Ugl ovako je nešto bilo:
KinG says: ne serem već se hvalim kako sam napravio ovakav dobar sajt
dixbn says: haj ti block

Oni su obrisali LiveZillu sa sajta. Ali, kao što sam naveo, ja sam napravio narudžbenicu ali to je, više-manje, kontakt forma
Imao sam pristup administraciji, pa sam sve editovao:

Naravno oni to nisu znali jer su veliki botovi. Narudžbe nisu stizale na njihov mail već na moj
Onda se javlja jedan od "vlasnika", Rašo, posle dugog prepiranja on meni šalje ovo:

Golden je, dok je još bio vlasnik, otvorio 5-6 servera. I dao pristup KinG-u. KinG je promjenio šifre 2 servera, Golden se nije ljutio, KinG je podijelio admine kome hoće, Golden se naljutio i rekao sve iGGi-u. Iggi je ispričao to Raši. Rašo je sve to poricao i solio pamet iggi-u bezveznim i nepotrebnim pričama. Hajmo da sagledamo situaciju, Golden i ja smo sav posao odradili, KinG i Rašo su samo gledali i razmišljali kako ces nas sjebati, i u tome su uspjeli.
Dan-dva posle svega ovoga, King i Rašo dobijaju mašine od Verat-a i zovu mene i Goldena da im mašine naštimamo i sajt uradimo pravdajući se Citiram: "kako smo mi slagali da je King ukrao 2 servera i sad su shvatili da su pogriješili". Eto pa vi procjenite kakvi su to ljudi :?
Hvala na čitanju i još jednom da vas napomenem:
NE KUPUJTE SERVERE OD PIKSLA HOSTINGA JER TO VODE NEOZBILJNI I POKVARENI LJUDI.
EDIT: Banujte me zbog multi-acca ili nemojte temu brisati
Dragi moji gameri, sada ću vam ispričati moje iskustvo sa suvlasnicima Piksla Hostinga.
Dakle, svi znate da je Golden (vlasnik) ovdje otvorio konkurs za "radnike". Ja sam se prijavio i napravio im sajt. Nisam baš imao vremena da sve uglancam ali sam nekako uradio. Napravio sam narudžbenicu (to sada nije važno ali kasnije u tekstu će nam trebati), napravio ove sličice, cjenovnik......to je gotovo ništa, ali dešava se sledeće. Kada ja i Golden (vlasnik) odlučimo da hosting predamo Kingu i Raši (suvlasnicima), King (ili je Rašo) briše moj nalog na forumu i prepravlja footer na sajtu. U footeru je pisalo sledeće: "Realizacija i dizajn sajta by dixbn ([email uklonjen])" a King je samo prepravio ovo "dixbn ([email uklonjen])" i napisao "king ([email uklonjen])". Naravno, bilo mi je krivo jer sam kao budala slušao tu dvojicu i udovoljavao im a oni tako. Evo slike:
Onda sam mu poslao poruku na msn, nisam mogao uhvatiti ss a chat log mi ne pamti
Ugl ovako je nešto bilo:____________________________________________
dixbn says: Realizacija i dizajn sajta by king ([email uklonjen]) WTF?
KinG says: HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA
dixbn says: Što sereš ba
KinG says: ne serem već se hvalim kako sam napravio ovakav dobar sajt
dixbn says: haj ti block
Onda se javlja jedan od "vlasnika", Rašo, posle dugog prepiranja on meni šalje ovo:Golden je, dok je još bio vlasnik, otvorio 5-6 servera. I dao pristup KinG-u. KinG je promjenio šifre 2 servera, Golden se nije ljutio, KinG je podijelio admine kome hoće, Golden se naljutio i rekao sve iGGi-u. Iggi je ispričao to Raši. Rašo je sve to poricao i solio pamet iggi-u bezveznim i nepotrebnim pričama. Hajmo da sagledamo situaciju, Golden i ja smo sav posao odradili, KinG i Rašo su samo gledali i razmišljali kako ces nas sjebati, i u tome su uspjeli.
Dan-dva posle svega ovoga, King i Rašo dobijaju mašine od Verat-a i zovu mene i Goldena da im mašine naštimamo i sajt uradimo pravdajući se Citiram: "kako smo mi slagali da je King ukrao 2 servera i sad su shvatili da su pogriješili". Eto pa vi procjenite kakvi su to ljudi :?
Hvala na čitanju i još jednom da vas napomenem:
NE KUPUJTE SERVERE OD PIKSLA HOSTINGA JER TO VODE NEOZBILJNI I POKVARENI LJUDI.
EDIT: Banujte me zbog multi-acca ili nemojte temu brisati