Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Silkroad PServer Testing

51 pregled · 3 odgovora · otvorena 28.08.2010. u 08:38

Pozdrav,

Dobio sam skriptu za sro server na kojoj vecina opcija radi, sad posto ja nmg sve sam da istrazujem trazim 6 igraca koji su zainteresovani dobiju acc i da cackaju i testiraju server. Zainteresovani nek me kontaktiraju na PM.

Hvala. Lock
LOL server? HAHAHA...
Server file-ovi jos nisu leakani, pricas o c++ EMULATORU, na kojem bukvalno jedno 90 posto sranja ne radi, + crasha se svake minute.. Postoji emulator od eSro (Nezavrsen projekt.. na kojem vecina strani sa iSro radi, al on nije public..)

(Pricam iz iskustva, igrao sam sro na privatnim serverima od prvog dana + bio contributor + donator + sro moderator na elitepvpers.de)
Zilla je napisao/la:
LOL server? HAHAHA...
Server file-ovi jos nisu leakani, pricas o c++ EMULATORU, na kojem bukvalno jedno 90 posto sranja ne radi, + crasha se svake minute.. Postoji emulator od eSro (Nezavrsen projekt.. na kojem vecina strani sa iSro radi, al on nije public..)

(Pricam iz iskustva, igrao sam sro na privatnim serverima od prvog dana + bio contributor + donator + sro moderator na elitepvpers.de)
server fajlovi su od lizerka on dize uskoro test fazu pa mi treba nekoiko igraca skim mogu barkat
LenoX_ je napisao/la:
server fajlovi su od lizerka on dize uskoro test fazu pa mi treba nekoiko igraca skim mogu barkat :r
to nisu SERVER FILEOVI, to je emulator, jesi li ti mentalno retardiran ?

pa bolan ja sam prije godinu i nesto napisao tutorial sa preko 100,000 pregleda za njegov emulator, i ti mi ovde pametujes i zoves njegov emulator server file-ovima? ....

evo tutoriala sto sam napravio:

http://www.elitepvpers.de/forum/private-sro-exploits-hacks-bots-guides/218385-tutorial-silkroad-online-c-emulator-project-lyzerk.html

taj acc sam share-ao kao i svaki silkroad acc sa crncem jednim / damondom..

znaci 03-06-2009, 17:53 sam napisao tutorial, prvi put kad mu je je***i emulator izasao.. i ti ces meni reci da su to server fileovi?

joj... kako mi odu zivci radi djecurlije ko ti sto nisu makli guzicu sa gamersa, a imaju svo znanje svijeta...

@edit: ako ne vjerujes da je to bio nas acc, dacu ti id/pw, + mozes pitati bilo koga na bilo kojem privatnom serveru jer smo na svakom je****m igrali i bili prilicno poznati..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.