Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

oprostaj od gejminga :)

125 pregleda · 16 odgovora · otvorena 27.08.2010. u 22:05

bas sad sjedim za racunarom i razmisljam,da kad god ustanem ne umijem se uopste odma za komp sjedam i msn,fb,garena,(dota).Prije sam bio normalan dok nisam dobio kompjuter to je najvece sranje (internet) dok nisam imo komp stalno sam sa rajom igro fudbala vani tam vamo sad samo soba mrak i malo svjetlo to je moj MONITOR:@... iznerviram se sad izbrisem sve cs,dotu,garenu,sva sranja neam ni jedne igrice i sad se dvoumim se dal da izbrisem fb.I ocu samo nez kako ako ko zna nek mi kaze, ako je moguce,i ako je voljan. ostat cu na gamersu radi raje tema ludih et tako,ak mogu kome sta pomoc :) i et

P E A C E ! ! !
Brate i ja sam bio čovjek dok nisam dobio ADSL.
Sretno u real životu :]
i ja već par mjeseci razmišljam o tome, sutradan vidim ikonicu wowa i poselamim obećanje dato sebi
qulijana je napisao/la:
Brate i ja sam bio čovjek dok nisam dobio ADSL.
Sretno u real životu :]
cuvaj se :)
Šta je čovjek bez kompa?
Brate, sport i djevojke
Kakva dota, kakav counter
Da je internet sranja ti nas sada ne bi mogao obavijestiti o ovome.
Mimo svega normalnog, ti se dvoumiš da obrišeš failbook, koji je najveće sranje i pošast od svega.
Ne znaš ni ti šta ćeš od sebe.
Što b' naš narod rek'o, ajd' povrati pa se vrati.
fb prof lagano brate :D odes Racun/podesavanje profila/i zadnje dolje deaktivaccija profila :D ak ti se "prohtije" da o5 budes fejsbukas kucas svoj pw i msn gore i sign in :D
Mislim da ti nece nista pomoci brisanje i tako te stvari.. Jednostavno reci necu visiti za kompom, kad ustanes umijes se jedes i tek onda komp.. ili jos bolje ako mislis pocet ganjat neki sport milina :)
Nemoze se reci da je msn i fejzija jedini nacin komuniciranja, ali sigurno je i najatraktivniji..

Radi kako mislis da je najbolje ;)

GL u real life
Oprosti se sam sa sobom, ne znam sto nama govoris?
Jes mi krivo
Prde riba, usmrdi se more.
Joj brate tako nam svima dodje, ja sve obrisem pa sutra molim jarana da mi da opet wc3 da dote igram

A taj failbook sto vetrox kaze, to je najvece sranje koje sam ja u zivotu vidio, ja imam profil al sve sam moguce zabrane udario na njega, niko mi ne moze vidjet profil, udjem samo kad trebam neke ljude na chatu da pitam nesto.
Nije net kriv, krivi su ljudi ^_^

Post dobio aplauz od ultranumb

polako vratit ćeš se ti. .r
risk je napisao/la:
Šta je čovjek bez kompa?
još bolji čovjek i mene je upropastio komp ne izlazim ne druzim se udebljo sam se jbt najveca glupost na svijetu je komp
v3Tr0x je napisao/la:
Da je internet sranja ti nas sada ne bi mogao obavijestiti o ovome.
Mimo svega normalnog, ti se dvoumiš da obrišeš failbook, koji je najveće sranje i pošast od svega.
Ne znaš ni ti šta ćeš od sebe.
Što b' naš narod rek'o, ajd' povrati pa se vrati.
nemislim na citav internet vec na neke stvari ugl: nisam mislio bukvalno internet

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.