Diskusija
[PIC] MAND4
183 pregleda · 10 odgovora · otvorena 26.08.2010. u 17:55
Brate samo jedna tema u 5 dana. 
Prejaki radovi.

Prejaki radovi.

Jesi li radio preko tutorijala ili si sam radio iz svoje glave?
Crysis nije los ali je prazan, također kako sa opazio izvor svjetlosti je na losoj poziciji trebao bi biti iznad glave.
Druga slika nije losa, ali mi se nesvidjaju zvjezdice na mostu.
KIU!
Druga slika nije losa, ali mi se nesvidjaju zvjezdice na mostu.
KIU!
Nisu losi radovi ali moze puno bolje 

nije los sig a previse je taman wall
- Sig nije loš, ali si trebao taj dio puške i odijela tog lika gdje se nalazi light source, posvijetliti malo. Ovako se čini kao da je zalijepljen LS preko čitavog siga. Ipak on treba a da nešto obasjava.
I još nešto, tekst nisi trebao uopšte stavljati. Bilo bi mnogo ljepše bez njega.
- Zamisao wallpapera mi se sviđa, ali je previše taman. I tu također ti LS ništa je obasjava, samo jedan manji dio neba. Trebao si uzeti nekog uskog a visoko lika u svijetlo plavoj boji i dodati mu dosta Motion Blura, transformisati ga i uštimati da izgleda kao neka zraka. Tad bi ti wallpaper izgledao "bogatije".
Moja ocjena:
Keep it up!
I još nešto, tekst nisi trebao uopšte stavljati. Bilo bi mnogo ljepše bez njega.
- Zamisao wallpapera mi se sviđa, ali je previše taman. I tu također ti LS ništa je obasjava, samo jedan manji dio neba. Trebao si uzeti nekog uskog a visoko lika u svijetlo plavoj boji i dodati mu dosta Motion Blura, transformisati ga i uštimati da izgleda kao neka zraka. Tad bi ti wallpaper izgledao "bogatije".
Moja ocjena:

Keep it up!

Brate, drama si se popravio
Prejjako.

<3 Bro

<3 Bro
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.