Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Da li igrate MMORPG?

115 pregleda · 16 odgovora · otvorena 26.08.2010. u 11:09

Pozz,

Ja sam veliki ljubitelj MMO igara, od kako sam ih poceo igrat, ove ostale skoro da i ne igram...

Do sad sam imao priliku igrat:

WoW (oko 2 god)
Aion (par mjeseci)
Allods Online (do fatalnog patcha 1.1)
Runes Of Magic (trenutno)

Nisam hardcore, igram sat-dva maximalno, pred spavanje, ali sasvim dovoljno da opustim mozak iz svakodnevnice.

Licno sam preko tih igara upoznao dosta raje iz svijeta, a sa nekim od njih svaki dan odrzavam kontakt preko mailova.

Zanima me da li jos dosta raje iz BiH voli ovaj tip igara i koje trenutno igraju.

Btw.. razmisljam da probam sa LOTRO, ide na free2play paket, naravno da nije free, ali dobra stvar sto je makar mogu isprobati besplatno, a ne prvo 70$ za igru, pa 15$ mjesecno.... pa na kraju mi se ba si ne svidi :)
Obožavam. Cabal 2 godine. Wow pola godine. Prest'o igrat', razlog : ZIVOT
wow silk .... To probas i to je to ....

zarazis se ... ODMA
Prestao sam sa MMORPG igrama.
Ali sam najvise igrao Cabal Online.
Pored njega sam igrao i WoW, SilkRoad, Dekarion, Metin 2 i jos par igara.
Igram trenutno:

WoW
Cabal

Igrao:

Metin2
LastChaos
9Dragons
Shaiya
Entropia
Fable
Tales of Pirates
Fiesta
Silkroad
KAL online

Najbolje po meni: Metin2 i WoW
WoW igram 2-3 god .Cabal i silk ne volim .Grafika ,gameplay bezveze .Warhammer online je dobar mmorpg puno lici na wow a mozda je i bolji .
ovi sto su promjenili 10+ mmo-va nisu nikakvi mmo igraci te ne bi trebali da igraju tu vrstu igrica uopste , imo

dalje .

cabla igr0 4 godine ~ , odradio svoj poso .. zaradio 2.4k € - dovoljno .. fala cao !
Igrao WoW 4godine hardcore do wotlka, quitao 3mjeseca nakon sto je izasao jer je pravljen za djecu od 12godina
KAL online ~godinu
EVE online trenutno igram
WoW,nema tu puno drugih opcija,jedan al vrijedan,igram ga 4 godina:D:D,ovo ostalo sve blijede kopije:P
Zaigro - Silk jednom.

Myth Wars - par mjeseci.

Zakacio se na Talisman Online - vise od 3 god. - jedna od najbolje ocjenjenih F2P MMO-va. (F2P = Free to play)

F2P FTW ! <3

Ovo sto se placa - niti pokusao. Igrice su za uzivanje, a ne da odem u minus na kartici. HAHA

'ko je naveo Fable - nije MMO. to je single player RPG..
igrao - presao..

--

a ovi sto su se svezail wow-a.
Jest najbolji zato ga i placate-- al ima i on svoju konkurenciju.
I sto hakaju ove besplatne - izvoli napravi pa ne naplacuj a privuci toliko raje ko Cabal i Silk .. hajde bola.
Silkroad , WoW, cabal , mu online .... dosta takvih igara sam probao volim tu vrstu igrica !
Igrao nekad WoW, Cabal, MU online.

Sada hvala bogu ne igram.

WoW igram evo par mjeseci , i neznam sta je tu zarazno , igram ga kad mi je najveci smor pa po malo ukljucim i igram al ,, eto
Igrao prije Silkroad Online, pa poslije toga Cabal Online, cabal online mi je bio predobar.
Sad vise neigram MMORPG-ove prevelika ovisnost, a i sad se bavim sportom ( tegovi, biciklo ) pa mi je sad to ovisnost :D .
A sto se tice igara i gaminga nisam skroz odustao igram single player igre sada po 1-2 sata dnevno .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.