Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Online stream ili tako nesto

113 pregleda · 5 odgovora · otvorena 24.08.2010. u 22:11

Zanima me ima li ijedna stranica da mogu gledat online program koji je na stranici... Naso sam nekoliko link'ova , ali nisu mi nesto radili... ako ima neki ko ovaj

http://tvprofil.net/
ovo da ima ovako da se odabere kanal i kad kliknem na kanal , da se vidi lista serija/filmova/crtanih koji su bili i koje trenutno mogu gledat ... a ne udjem na stranicu , na kanal i odma mi pocinje ono sto traje.. znaci stranicu ko tvprofil.net da pise naslov filma i da kliknem da pogledam ... tako nesto...
Pa, ako zelis bas filmove imas na serbianforum.org kao "livestream" filmova. Ono bez skidanja da gledas.Iako je to pomalo glupo, ode limit. Bolje ti je odmah da skines film i da ga stalno imas
Xavi_Hernandez je napisao/la:
Pa, ako zelis bas filmove imas na serbianforum.org kao "livestream" filmova. Ono bez skidanja da gledas.Iako je to pomalo glupo, ode limit. Bolje ti je odmah da skines film i da ga stalno imas
nisam mislio samo filmove nego ono ko na tv'u , okrenes kanal , npr RTL i tamo ima ono sto gledas trenutno na programu , i sad ocu tako stranicu ono da ima lista kanala ko HBO , CNN , HBO Comedy , Playboy etc... i sad ja kliknem na kanal i tamo ima lista serija filmova , cratnih i ostalog sto se vrti po kanalu trenutno i samo da kliknem i pogledam ono ko televiziju kao sto gledas ... isto kao da imas satelitsku tako ono

EDIT : i mislio sam ono livestream... neam sta radit navecer a od ponoca do ujutro do 7 sati mi flat pa mogu sta ocu
hayley je napisao/la:
nisam mislio samo filmove nego ono ko na tv'u , okrenes kanal , npr RTL i tamo ima ono sto gledas trenutno na programu , i sad ocu tako stranicu ono da ima lista kanala ko HBO , CNN , HBO Comedy , Playboy etc... i sad ja kliknem na kanal i tamo ima lista serija filmova , cratnih i ostalog sto se vrti po kanalu trenutno i samo da kliknem i pogledam ono ko televiziju kao sto gledas ... isto kao da imas satelitsku tako ono

EDIT : i mislio sam ono livestream... neam sta radit navecer a od ponoca do ujutro do 7 sati mi flat pa mogu sta ocu
Pa odes na TVprofil, nadjes kanal i ono vec sta te zanima, pa odes na justin.tv i gledas
hayley je napisao/la:

http://www.arb-e.com/

To mi je dala drugarica iz Danske ja reko e nmg ti ja ovo gledat mi ti u Bosni limit imamo...
Najbolja stranica za filmove,emisije itd

http://quicksilverscreen.com/?zcc=1282704275943

Imas sve moguce filmove od 65 pa sve do 2010 filmovi ;)

A to sto hoces da gledas kanale preko kompa, ne znam da ima takva stranica moguce je naci jedan kanal koji oces da gledas live ali stranica za vise kanala ne znam :D

hf

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.