Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 90 bodova

USB problem

165 pregleda · 16 odgovora · otvorena 23.08.2010. u 11:53

Vozdra mungosi.

Kada ukljucim bilo koji uređaj na pc preko usb utora izbacuje mi poruku:"One of the USB devices attached to this computer has malfuncioned, and Windows does not recognize it."
Probao sam prebaciti na druge utore, ista situacija.
Jesam li trudan?

Pomagaj narode.

@Izgleda da samo za mobitel ne radi.
imao isti problem ... nije nista pomoglo... morao mjenjat usb kartice
ako prikljucujes mob npr. postavi ga na PC Suite opciju i onda ce moci.
Ako ne moze to onda mass storage
ili ti je pak jedini problem sto ti nisi drivere installirao
Koji mobitel je u pitanju instaliraj drivere koji su dosli uz njega.
Ako nece tako, Onda uzmi malo krpu otvori comp i ocisti malo Portove. Ako nece ni tako onda vidi da na na cabelu Dole na usb - u Nema prasine Ocisti i jedno i drugo pa onda probaj GL^^
Administrative tools - computer menagement - device menager - nadji USB portove i provjeri enable/disable uradi update i trebalo bi da radi.
Reinstaliraj USB drivere.

EDIT:

Trebalo bi se u Device menageru pojaviti Unknow Device(tako nekako), ako nebude funkcionisalo objašnenje gore navedeno onda tu uradi update.

Ako nebude fukncionisalo onda zamjeni kabl, jer je očito hardwareski problem.
je napisao/la:
kakve veze ima prasina sa usb utorom ako on oznaci da se ukljucio?
pa to isto da kazes da usisivacu smeta sto tece voda :S
msm skontaj se malo.
salih_dela je napisao/la:
kakve veze ima prasina sa usb utorom ako on oznaci da se ukljucio?
pa to isto da kazes da usisivacu smeta sto tece voda :S
msm skontaj se malo.
omG koji si bot Pa ne ocita ga skroz n00b3 Tako je meni jednom bilo :S I ne javljaj se , Nisi u pravu ae cao.
Iskljuci sve USB uredjaje, idi na start u run ukucaj DEVMGMT.MSC i idi na zadnje pa onda unistall sve usb portove pa reboot comp trebalo bi se ponovo instal i raditi normala :D
skile je napisao/la:
Administrative tools - computer menagement - device menager - nadji USB portove i provjeri enable/disable uradi update i trebalo bi da radi.
Reinstaliraj USB drivere.

EDIT:

Trebalo bi se u Device menageru pojaviti Unknow Device(tako nekako), ako nebude funkcionisalo objašnenje gore navedeno onda tu uradi update.

Ako nebude fukncionisalo onda zamjeni kabl, jer je očito hardwareski problem.
Sve sam od toga pokusao. Ista stvar.
Kada ga prikljucim na pc pojave mi se na mobitelu opcije za povezivanje sa pc-em. Tako da do kalba nije.
j0ker je napisao/la:
Sve sam od toga pokusao. Ista stvar.
Kada ga prikljucim na pc pojave mi se na mobitelu opcije za povezivanje sa pc-em. Tako da do kalba nije.
Ugasi mobitel izvadi bateriju vrati i probaj onda ako ne mogne meni je tako nekad bilo a i bilo mi je poludilo ustekam pa nece nekad primi.
je napisao/la:
ja nob? izvini ne mogu da se prepoznam! Ako ga uopste ocitava, znaci daje bilo kakve znake nije ni do kabla ni do usb utora.Radije necu rasprave s tolikim idolom i userom koji misli da prasina smeta povezivanju :S
salih_dela je napisao/la:
ja nob? izvini ne mogu da se prepoznam! Ako ga uopste ocitava, znaci daje bilo kakve znake nije ni do kabla ni do usb utora.Radije necu rasprave s tolikim idolom i userom koji misli da prasina smeta povezivanju :S
Pa meni je jednom tako bilo i ja samo ocistim i radi . ma kako oces .
Ja sam predlozio i ne mjesaj se .
Momaci nista mi od ovoga nije pomoglo. Da dadnem bodove nekome tko se trudio nema smisla jer nece biti posteno prema onome drugom.
j0ker je napisao/la:
Momaci nista mi od ovoga nije pomoglo. Da dadnem bodove nekome tko se trudio nema smisla jer nece biti posteno prema onome drugom.
Daj meni evo, ja se nisam trudio.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.