Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hrvatska Engleska

1.248 pregleda · 20 odgovora · otvorena 11.10.2006. u 22:54

evo radosne vijesti Hrvatska je pobijedilo Englesku sa 2:0 i sada je prva na tabeli u skupini za kvalifikacije

MNOGO SMO JAKI
Hahahha al jesu ih nekako sretno dobili.. al je onaj nesposoban golman drama jedna..
Ima li gdje na netu snimak ovog zadnjeg gola ili da ga slucajno n ije ko snimio... Da ga stavim na mob... Gol Stoljeca
gledo sam svoju BOSNU
za hrvatsku i ne cudi jaka je ali i nije bilo tesko engleska u krizi 100% i protiv macedonie je pokazala krizu u kojoj senalazi
Ti postas iz hrvatske ? Mislim osoba koja je postavila temu ?
Nick .: Kaka`
Ime .: Marin
Gender .:
Godiste .:
Grad .: Mostar
msn .: [email uklonjen]
Website .:
ICQ .:
Clan .: noclan

od kada je mostar HRVATSKA?
Nisi human, "Mnogo smo radosni".
Ma lol, svaka cast momcima, al jarane znas sto me zaboli za Hrvatsku, ja se sjebo Bosna ga popusila, nidje veze
Svaka im cast, ali ipak je ovo bosanski gaming community, a neki navijacki ...

Kako god ipak je bosna izgubila!
pobjdili i imali srece usput....i to koje
_domaci_rap_ je napisao/la:
pobjdili i imali srece usput....i to koje

pa jesi li ti gledo cjelu utakmicu .. ?

jesi li gledo kolko smo udaraca imali i prilika i prilika sta je to engleska uradila nesto opasno ?
Mr.ShOrTy* je napisao/la:
Nick .: Kaka`
Ime .: Marin
Gender .:
Godiste .:
Grad .: Mostar
msn .: [email uklonjen]
Website .:
ICQ .:
Clan .: noclan

od kada je mostar HRVATSKA?

hahahha da od kada je mostar hrvatska
Kaka` je napisao/la:
hahahha da od kada je mostar hrvatska

nikad bio, niti ce biti... da se razumijemo!

zaboli me "J" za hrvatsku, zao mi bosne i A i mlade reprezentacije, a za ostale...

ne znam sto ikako pises to ovdje!
dajte ljudi nemojte odmah okretat na nacionalisticku temu ba. ako je radostan nek je ko ga ****
bolan boli me muski spolni organ nek je igro sam hrvatsku na kladionici i bosnu pa me bosna zajebala....a u ostalom manite se vi hrvatske reprezentacije nisam nija pljuvo po bosni i tocka....

spam je ovo bio
ooj to vidi hrvata sto pice ccc ali englezi ne znaju igrat hahahahah
st0k3 je napisao/la:
bolan boli me muski spolni organ nek je igro sam hrvatsku na kladionici i bosnu pa me bosna zajebala....a u ostalom manite se vi hrvatske reprezentacije nisam nija pljuvo po bosni i tocka....

spam je ovo bio

neserite vi koji ste Hercegovci a navijate za Hrvatsku, svi taki su kreteni, ako me neko zeli prebiti slobodno svake sedmice sam dole od petka do ponedjeljka...

HVALA CAO

>

Zadnji edit: 12.10.06 u 02:19:41

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.