Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Igre za mob

80 pregleda · 5 odgovora · otvorena 21.08.2010. u 14:18

Trebaju mi igre koje ce radit za ovaj mmobitel : Samsung f480 trazio sam ali sam jedva sta nasho :S
www.mobile9.com
www.zedge.net
133757634 tema bilo, jel je***o tesko ukucati games for mobile na google??
Nikad nista ne mozete sami naci
e ovako vidim da svakim danom dizete takve teme vjerujete meni koji imam 300 igrica na tel.. postoji samo jedan pravi nacin XD a to je da prvo nadjes karakteristike tvog telefona tj velicinu ekrana kod mene je 240x320,i odes na gameloft ili na glu i nadjes igricu koja ti se svidja zatim odes na google i kucaj primjer pes 2010 240x320 free download i izbacice ti 20-tak stranica sa ispravnim linkom ..i to je sve

Post dobio aplauz od KillaOR

coolgamer je napisao/la:
e ovako vidim da svakim danom dizete takve teme vjerujete meni koji imam 300 igrica na tel.. postoji samo jedan pravi nacin XD a to je da prvo nadjes karakteristike tvog telefona tj velicinu ekrana kod mene je 240x320,i odes na gameloft ili na glu i nadjes igricu koja ti se svidja zatim odes na google i kucaj primjer pes 2010 240x320 free download i izbacice ti 20-tak stranica sa ispravnim linkom ..i to je sve
Hvala :D
http://gallery.mobile9.com/c/samsung-f480-java-software_1736/1/?st=2&fi=43&ff=on

ha ya ... google. ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.