Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS : Instinct Evolution III

264 pregleda · 14 odgovora · otvorena 21.08.2010. u 10:47

Jutro,

nakon skoro mjesec ili dva od contesta ja uploadujem svoj treci i posljednji moviu u IE serialu.

Ovo je bio movie za contest ali posto doticna gospoda nisu mogli sacekati jos 2 sata pa da ga upload, jos problema sa konekcijom, ma kontam se u sebi ko ih jbe, supci.

Znaci nakog prvog i drugog dijela slijedi treci dio.

CLICK: CS : INSTINCT EVOLUTION III

Sto se tice movia, zadnji koji snimam frapsom (hvala Bogu), kvaliteta je onako, snyc sam probao uskladiti koliko sam mogao, boje su nesto novije, bolje, tu sam se trudio i davao vecu paznju, ma vidjet ce te.

Hvala svima koji su pomogli, mnogo je tu posla bilo, steta sto na kraju nisam mogao da ga upload za contesta ali sta je tu je.

Sada mala pauza oko moviemakinga pa onda jedan veliki projekt koji imam negdje u malom mozku, otom potom

Unaprijed Hvala.
Snimo sa frapsom?
Edit dobar,font sucka na pocetku itd.
Sve u svemu
3.5/5
od 2:06 do 2:34 . Si promasio skroz. Lose je tu uradjeno
ali sve u svemu fkt. dobro svaka cast. Neka ti danu apla
Kvaliteta, kao što si već rekao, nije nešto, neki dijelovi previše ublurani ne možeš ništa skontati, na nekim dijelovima se vidi radar i ono gore "fraps.com", na nekim dijelovima boje su pretamne, negdje presvijetle ...
Ova vrsta muzike ti ne stoji baš uz sickest frags u ever see (čini mi se da je tako pisalo) jer nema bombastičnih prelaza gdje možeš napraviti bombastičan scyn. Sljedeći put idi na neki power metal ili hard rock muziku ... Biće ti mnogo lakše za scyn.

Intro nije loš.
Keep it up ^^

Ljubi i tebe MAND4
MAND4 je napisao/la:
Kvaliteta, kao što si već rekao, nije nešto, neki dijelovi previše ublurani ne možeš ništa skontati, na nekim dijelovima se vidi radar i ono gore "fraps.com", na nekim dijelovima boje su pretamne, negdje presvijetle ...
Ova vrsta muzike ti ne stoji baš uz sickest frags u ever see (čini mi se da je tako pisalo) jer nema bombastičnih prelaza gdje možeš napraviti bombastičan scyn. Sljedeći put idi na neki power metal ili hard rock muziku ... Biće ti mnogo lakše za scyn.

Intro nije loš.
Keep it up ^^

Ljubi i tebe MAND4
Ljubi braco svoga mandolinia

Hvala.
Vidi mene u moviuuu

- Odmah sto ti ne valja u movi u je :

Najveca zamjerka jer si snimao u Frapsu. Kad radis slowmotion stopa ko ludo, a da si radio u Hlae, predobro bi bilo ono slowmotion.

Radar ; HLTV Reklame; Fraps link; rezolucija low [ kad snimas i kad rendas stavi 1280 x 720 ]; Steam reklama.
Skini waNex Move Making Gui. Imas na mojoj stranici, updateovani linkovi jucer by me, tj. otidji na Download sekciju i nadji.

Boje @dd2, su tako vishe isfurale, da moras da mijenjas. Na mojoj stranici imas Magic Bullet Looks i tu imas dobrih boja. Slicko je kao Magic Bullet Editors ali ovo je meni bolje 10x .

Na inferu nisu loshe boje, kad igra xpally, tu su dobre boje, josh da si snimao u HD rezoluciji bile bi bolje
Fragovi nisu loshi, ima dobrih, onaj pwna na kratkom sa famasom .
Toliko od mene, od ova III dijela, ovaj dio movia ti je najbolji 100%.
Btw, ovaj outro nije losh, znam da ti je 0ops radio, jer je low fps dok ide, tako je i meni bilo.

7 / 10 od mene = Jer se trudis, ali imas 2, 3 zamjerke.
Ajd odo sad u Siroki, imam utakmicu. ♥
prejako , intro mi se posebno svidja , samo zamjerka ... trebo si stavit drugu boju za nickove , ovako se jedva vidi u nekim dijelovima sta pise
Nebih, sad da citiram miireta, kvarim izgled teme, ali sto se tice Outra,
Mislim da je i u jednom i u drugom moviu (CS: The real Game i CS: Instict Evolution III) outro (kojeg sam ja radio) predobar.
Kada sam i jednom i drugom postavio pitanje (miire i S_S) koji fps da stavim, dobio sam odgovor in fact pitanje, Sta ti je to FPS ?
oMG
Sta se desava dalje:

Stavljam random 30 FPS nije bas 30 ali 29,nekolko ne secam se tacno (mrsko mi trazit) i to je bilo to ...
Od jednog sam dobio rezoluciju a od drugog ne ... opet nesuglasica ...

So STFU and HF while making the new parts of dis creapy Shit !!!
dobar movie samo nekoliko stvari mi se ne svidja:

1. muzika je na pocetku ko od Super Maria kasnije je dobra
2. crni croshair (jos mi se cini small)
3. u nekim slucajevima npr na SNACKOVIM fragovima imas nakav ruzni blur ;)
Da mi je ko rekao da ces ti napraviti normalan movie odma bih mu ruku odsjek'o - kad vidi..

Ne da mi se u detalje.. Tek sam ustao.. Al' nisam ovo ocekivao.. GJ
Movie prejak, fragovi odlični samo je mana što je sniman frapsom ali eto ostalo prejako. 10/10
v1rtuz je napisao/la:
najrealni commentar je ...bez uvrede ali >

THIS SUX -.-
EDIT POST BY : miire.

Slucajno dao aplauz. Snipere ne glumi silu ovdje.

Post dobio aplauz od miire

Imas jos mnogo toga da ucis...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.