Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

setinfo _pw problem !

144 pregleda · 11 odgovora · otvorena 19.08.2010. u 17:15

Prije svega Ramazan Šerif Mubarek Olsun svim pripadnicima Islamske vjeroispovjesti !

Da predjem na stvar.

Dobio sam admina na jednom serveru, ukucam odredjeni pw, ne mogu da udjem. Provjeravao sam sve znaci konkterno sve. Usao sam jednom na server i izasao, i slijedeci put kada sam htio da udjem nisam mogao. Obratio sam se head adminu, rekao je da nije nista dirao. Stvarno ne znam u cemu je problem. Molio bih vas za konkretan odgovor, i da ne spamate !

Da napomenem da sam koristio opciju trazi, kao i google.ba, no nista se nije popravilo.

Evo i SnapShot :

Uploaded with ImageShack.us
Mozda ti je stavio pogresan nick.
Mozda si ti ukucao pogresan nick.
Nek te izbrise pa opet doda, ako ne bude radilo nesto od ovoga onda neznam
Vjerovatno u nicku imaš dio nicka od head admina koji ima veće privilegije i automatski se njegov admin koristi.

Npr.

Head admin 'risk'

Moj admin 'omgwtfriskenzi'

i ne može ući

razumiješ?
Probaj ovako :

Kucaj model "" (stavi ove apostrofe znaci model "" )
pa onda svoj setinfo _pw

izbrisi config.cfg
Reci hedu da ti stavi drugi pw.
Imao sam ja tako preblem i na taj naćin riješio.
Mozda ti nije "setinfo _"pw" , moze i biti nesto drugo znam , kad sam ja imao admina na killnetu bilo je setinfo_ killn3t blablabl , pitaj head admina da nije do toga ^^
Netacan ti pw udji u konzolu pa ces vidjet pisat ce ti ,ima opcija u gp moze se skinut da ti ne smeta al nez pod kojim je slovom
Pa zavisi na kojem serveru. Ne možeš uvjek kucat setinfo _pw jer admin promjeni da se ne kuca _pw. Tako sam ja na jednom i mučio se 2 dana dok nisam pitao heada i on mi je to rekao da ne ide _pw nego **.

Prepoznaće se ako pročita post :$

Post dobio aplauz od reLo

Kazem vam. Ulazio sam jednom prije toga na server, sve je bilo rega. Udjem drugi put, nece. Nije covjek nista mjenjao, nick nije, nije pw, nista pod milim bogom.
Ako imas admina na pubu , probaj ovo
u konzolu kucaj

setinfo _bumpub " pw " ( bez navodnika )

Pa ukucaj svoj nick i udji u igru .. Meni je pomoglo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.