poz gajmeriii
)
evo ja napisao josh jedan tut za one koji ne znaju josh uvek kako napraviti avatar
pa da pocnemo ^^
Sve shto vam treba za ovaj tut su neke texture
http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=photoshop+textures
dimenzije : 75x75

2.
Uzmite neku boju i obojite pozadinu ..i dodajte stroke crni 1px na layer od pozadine

mozete dodati i graident tool na background crno beli i opacity na 20%
3.
Uzmite texture neke koje se vama svidjaju
ja cu da uzmem dve..
4.
Prebacite na avatar texturu koju hocete
i stavite soft light i smanjite malo opacity
uzmite drugu texturu stavite isto soft light i opacity smanjite

5.
Uzmite text tool (T) ..izaberite neki font i napishite na sredini ili gde god hocete svoj nick

6.
idite na window -> animation

7.
napravite 8 puta kopiju texta
8.
stavite na prvi layer na animation prozoru na no delay 0 sec...i na svim layerima iskljucite oko ono pored
i sada kliknite na animation prvi layer ...idite na filter > blur > box blur i stavite na 19
9.
napravite nov layer i idite na layer prozor i promenite na drugi layer a na onaj proshli oko iskljucite a na novi oko ukljucite .... odete opet na filter blur box blur i stavite malo manje 17 otprilike i tako uradite na svim ostalim layerima..i zadnji layer kad smanijte box blur skroz do 1 stavite na 0.5 sec..

Moj avatar :

ako vam treba pomoc oko necega mozete na pm ili msn : [email uklonjen]
)evo ja napisao josh jedan tut za one koji ne znaju josh uvek kako napraviti avatar

pa da pocnemo ^^
Sve shto vam treba za ovaj tut su neke texture

http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=photoshop+textures
dimenzije : 75x75

2.
Uzmite neku boju i obojite pozadinu ..i dodajte stroke crni 1px na layer od pozadine

mozete dodati i graident tool na background crno beli i opacity na 20%
3.
Uzmite texture neke koje se vama svidjaju
ja cu da uzmem dve..
4.
Prebacite na avatar texturu koju hocete
i stavite soft light i smanjite malo opacity
uzmite drugu texturu stavite isto soft light i opacity smanjite

5.
Uzmite text tool (T) ..izaberite neki font i napishite na sredini ili gde god hocete svoj nick

6.
idite na window -> animation

7.
napravite 8 puta kopiju texta
8.
stavite na prvi layer na animation prozoru na no delay 0 sec...i na svim layerima iskljucite oko ono pored
i sada kliknite na animation prvi layer ...idite na filter > blur > box blur i stavite na 19
9.
napravite nov layer i idite na layer prozor i promenite na drugi layer a na onaj proshli oko iskljucite a na novi oko ukljucite .... odete opet na filter blur box blur i stavite malo manje 17 otprilike i tako uradite na svim ostalim layerima..i zadnji layer kad smanijte box blur skroz do 1 stavite na 0.5 sec..

Moj avatar :

ako vam treba pomoc oko necega mozete na pm ili msn : [email uklonjen]
Brw za trud...
.
.

taj efekat je on stavio i sad se svi pisete Tutorijale a niste savladali ni Text tool u photoshopu