Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 15 bodova

top15 ili rank

307 pregleda · 14 odgovora · otvorena 17.08.2010. u 20:17

na serveru imam top15 i rank ... ali kad kucam bilo koje od ovog pise mi Server has disabled that option...znal neko kako da to Enable ???

iii ako vec nemam po vama taj top15 i rank na serveru zna li nekog neki dobar plugin kako da ubacim to dvoje ??
u plugins.ini nadjes i aktiviras :/
jazzone je napisao/la:
u plugins.ini nadjes i aktiviras :/
znas li kako se tacno zove taj plugin ?
Eh vako ćeš (:

Ako si hed admin , kucaj u konzolu amxmodmenu.

Uđi u Stats.

Tu imaš da pališ i gasi ostale opcije kao što su /hp , /me ..itd.
WOPAAA je napisao/la:
Eh vako ćeš (:

Ako si hed admin , kucaj u konzolu amxmodmenu.

Uđi u Stats.

Tu imaš da pališ i gasi ostale opcije kao što su /hp , /me ..itd.
ali ne mogu uci u Stats ... ima stats opcija kad udjem u amxmodmenu alii tamo ne mogu uci ... sivim slovima je Stats napisano i ne mogu uci u njega aaa oni ostali su bijelim iii uu ostale mogu lijepo uci opcije !
http://www.gamers.ba/forum/1/63963/server-plugin-i-modovi/
MarioMaxy je napisao/la:
ali ne mogu uci u Stats ... ima stats opcija kad udjem u amxmodmenu alii tamo ne mogu uci ... sivim slovima je Stats napisano i ne mogu uci u njega aaa oni ostali su bijelim iii uu ostale mogu lijepo uci opcije !
ooooondaaaaaaa iiiiiiidiiiiiii uuuuuu ffffftttttppppp iiii naaaaadjiiiiiii uuuuuuuuseeeeeeerssssssss.iiiiniiiiiiiii faaaaajlllllll i dooooodaaaaaaaaaj seeeeebiiiiii fuuuuuuulllll addddmiiiiiiiinnnnnnnnn aaaaaaaccccccccesssssssssss i prrrroooobaaaaaaj oooopeeeeeeettttttt

Razumljivo, ne ?

Imas vec 3/4 opomene necu da te banujem al pripazi malo kako pises i kakve teme dizes sledeci put ti necu oprostiti.
vLexinho je napisao/la:
ooooondaaaaaaa iiiiiiidiiiiiii uuuuuu ffffftttttppppp iiii naaaaadjiiiiiii uuuuuuuuseeeeeeerssssssss.iiiiniiiiiiiii faaaaajlllllll i dooooodaaaaaaaaaj seeeeebiiiiii fuuuuuuulllll addddmiiiiiiiinnnnnnnnn aaaaaaaccccccccesssssssssss i prrrroooobaaaaaaj oooopeeeeeeettttttt

Razumljivo, ne ?

Imas vec 3/4 opomene necu da te banujem al pripazi malo kako pises i kakve teme dizes sledeci put ti necu oprostiti.
aliii imam full adminaa...opet ne mogu uci u Stats jbg
Imas li ti mozda support od hostinga od kojeg si uzeo server ?
njih malo mori :S
dnevno dizes 2-3+ teme sve oko servera
:S

+ pogresan si podforum odabrao
ovo vise spada u SERVERI a ne u COUNTER STRIKE
MarioMaxy je napisao/la:
aliii imam full adminaa...opet ne mogu uci u Stats jbg
Stavi ovaj plugins

http://filekeeper.org/download/carlos/cstrike/addons/amxmodx/plugins/statsx.amxx

@edit: i Onda idi amxmodmenu itd..
u ftp-u nadji stats i aktiviras say /me , say / top15
say/rank itddd znas dje je stats ?
neznas evo
webftp>cstrike>addons>amxmodx>ocnfings i imas "tudena" stats.ini

jel ti jasno , trebali josh pojasniti
ako nemas stats.ini procitaj pndohteer postove imas link za download pa instaliraj !
i koji ti je host server kod KGB-a se ne desava taka sranja
ee ljudi moze li mi neko reci gdej mogu skinuti RS (reset score) plugin !!
ja sam skido neke ali ne rade nezz sto!
ako moze mala pomoc!!
i kako da ga ubacim
Ljudi nemozete stavit treba taj plugins ako neko zna link da se skine daj recite !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovako
Koji hosting ?
Ew objasnim ti Udjes u gamepanel
Imas u gornjem desnom uglu pise ti Support Ticket "Support"
Kliknes tu Ides otvori ticket , Napises naslov tiketa ,
Napises tamo "imam problem sa tim i tim" Oni su duzni da ti daju pomoc osim ako ne cackas stalno po serveru i pokvaris nesta, Imas pravo na RebuilDing - "Vracanje servera na pocetno stanje" Sve ti je vraceno na pocetak i tako to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.