Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Prodajem NFSW account

58 pregleda · 6 odgovora · otvorena 16.08.2010. u 18:22

Prodajem Need for spped World account za g.ba bobe
nick DEKLOK, 7level krvavo zaradjen 45.000$ uz to u 10lvl mozete kupiti novi auto....
Ako mi mogne nfs taj kupicu.

Imam 1 gb rama
nvidia geforce 6150 se 512 mb (shit)
amd athlon 3000+ 1.8Ghz (3.2Ghz)
Windows XP

Koju imas ti konf?
Maloprije vetrox otvori kupoprodaju
Rexon je napisao/la:
Ako mi mogne nfs taj kupicu.

Imam 1 gb rama
nvidia geforce 6150 se 512 mb (shit)
amd athlon 3000+ 1.8Ghz (3.2Ghz)
Windows XP

Koju imas ti konf?
na konfu može ...

ali nisu lood da qpiš igra je u beta fazi ... a to možeš dostić sam ... level 7 je niš .... a kad dostigneš level 12 možeš qpiti novo auto,a ne 10 ali ti treba takozvani Boost što je ustvari novac ali pravi ...... da bi qpio auto ... drugo ... još jedno ....

Tema:

G.ba kupoprodaja broj 7

NIJE_BITNO je napisao/la:
na konfu može ...

ali nisu lood da qpiš igra je u beta fazi ... a to možeš dostić sam ... level 7 je niš .... a kad dostigneš level 12 možeš qpiti novo auto,a ne 10 ali ti treba takozvani Boost što je ustvari novac ali pravi ...... da bi qpio auto ... drugo ... još jedno ....

Tema:

G.ba kupoprodaja broj 7

;)
Pa ja ne trazim nikakve pare za acc nego bobe a bobe mozes skupit kad god hoce, i da u 12 lvl moze kupit auto ja mislim da ce moc neki kupit, a aj mi molim te reci a kolko bi da prodam 15 level mislim da dodje na gotovo... helloooo:o:o:o:o:o
a u ostalom jer ga ko tera da kupi "Nista se ne mora u ovom j.... zivotu"
deklok je napisao/la:
Pa ja ne trazim nikakve pare za acc nego bobe a bobe mozes skupit kad god hoce, i da u 12 lvl moze kupit auto ja mislim da ce moc neki kupit, a aj mi molim te reci a kolko bi da prodam 15 level mislim da dodje na gotovo... helloooo
a u ostalom jer ga ko tera da kupi "Nista se ne mora u ovom j.... zivotu"
Samo se umrijet mora

I ja svoj acc prodajem za bobe lvl 8....

zz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.