Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Promjena

135 pregleda · 9 odgovora · otvorena 14.08.2010. u 22:13

Odlucio sam da budem novi cojk˙(dijete)....Molim spamere da zaobidju temu.Ovako citam juce temu o alkoholu skoro bila o cigarama to je sranje...Nije da se hvalim pusim vec dvije godine.Presto sam bit drustven covjek.Ove cigare unistise sve.
Zelim da u svoj zivot unesem barem malo zivota.Hocu da krenem na K1 cuo sam da je dobar sport.Zelim da idem cisto iz rekreacije.Zelim da svako jutro krenem trcat.Odlucio sam da idem u teretanu...Volio bi da cujem vashe misljenje o tome...Da li sam ja retardiran sto ovake teme pisem.Samo zelim utjehu :( Izvinite moro sam nesto napisat... :*
Sve je to fino ali vidit cemo te za kojim mjesec. Nije to bas lako odrzavat.
"morao" si napisati

I cuj retardiran to je veoma dobra odluka i mislim da si dobro ces dobro postupiti ako nastavis sa ovim sto si rekao ..
K1 je dobar sport , veoma dobar za one koji vole tako te borilacke vjestine i to i dobro se razvijes , a ne da pusis i pijes a sjedis po citav dan u kuci i je*** sam sebe u mozak ...

GL with that
Kreni na K1 ali u teretanu nemoj jos, prvi jos narasti i udebljaj se, pa onda kreni !
al da je neko prestao bit drustven radi cigara , to prvi put cujem...
NuteLLa je napisao/la:
al da je neko prestao bit drustven radi cigara , to prvi put cujem...
a tako ti je to negdje npr ima je raju i sad on je poceo pusiti i ovi su ga se "odrekli" samo zbog cigara jest glupo al et..

A nije uvijek tako vjeruj ima glupe raje sto misle pusis i odma si klosar vamo tamo .. :S

j0ker pa to je nikakva raja to i ja kazem ..
carNage je napisao/la:
a tako ti je to negdje npr ima je raju i sad on je poceo pusiti i ovi su ga se "odrekli" samo zbog cigara jest glupo al et..

A nije uvijek tako vjeruj ima glupe raje sto misle pusis i odma si klosar vamo tamo .. :S

Kakva je to raja?
carNage je napisao/la:
a tako ti je to negdje npr ima je raju i sad on je poceo pusiti i ovi su ga se "odrekli" samo zbog cigara jest glupo al et.. :-X

pa dobro moze to biti kad si dijete od 13-15 godina pa ovima zabrane roditelji da se druze sa tobom jer bi i oni mogli pocet pusit , ja fakat pusim od 7mog osnovne i nikad nisam imao problema sa drustvenim zivotom :)
"Nije da se hvalim pusim vec dvije godine"

Ako ne prestanes pusit nista od tebe i K1
Svaka promjena na bolje je ok.
Samo nemoj stati nakon 2-3 dana.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.