Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[Zalba] Gamers.ba mix !

53 pregleda · 2 odgovora · otvorena 14.08.2010. u 00:20

- Ovako da ne razduzujem, krystal je momak koj je za svaku pohvalu dize g.ba mixove nastoji da bude sto bolja atmosfera na mixovima i sto pravednija.

- Pazi sad sljedece , add-am se na mix prvi udjem na mapu samo jai krystal polako udju prva petorica nas 5 stavi tag team "a" udje bild u tt s tagom b i sad ja beze predjem da se pucamo malo dok neko udje ulazi doticni "edinowskiii" i ja mu kazem poredji edo vamo ja sam u ct imam tag prije tebe i to frajer hladno govori ne zelim ha hu ja sam ovdje neko i nesto ja mu pisem vicemo za ovo kad te vidim on me kika te me zatim bana na 10 minuta s servera. Znaci smijesno
- Druga stvar mirre isto glumi nekog mangupia ima admina sta vec samo da vam kazem da se poserem na vaku organizaciju ako je vode vaki ljudi stvarno smijesno i zalosno i onda oni kazu ja cu igrat dje ja ocu i raditi sta ja ocu i glume mangupa od kuce kontas i onda hladno pise idi slobodno se zali na g.ba digni temu ono ko njega boli ku**c za to sto cu se ja zaliti jer zna da mu nece niko nista jer je dobar s ovim s onim s bogom allahom itd kontaš.
- Meni je svega preko glave necu da trpim vise da mene i ostale igrace j**e neko ko ima admina ili ima neki respect kod celni ljudi za servere na g.ba itd itd eto toliko od mene čus !
Neka bola', proći će ih za koju godinu...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.