Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mobile IInternet Problem

70 pregleda · 7 odgovora · otvorena 13.08.2010. u 13:13

Zdravo,
Imam Samsung Pixon 12 gt-m8910 i na njemu je IMEI:00000000000000/0 zato mi nemoze bhtelecom da prepozna mobilni uređaj i da mi isporuci postavke , medzutim ja sam ih nazvao i pitao da mi isporuce postavke ali oni su rekla da pogledam na njihovom portalu da rucno odaberem , ali tamo nema postavki ni za jedan samsung touch screen , dali mi neko moze pomoci i dati mi prave postavke za internet bh telecoma . Hvala unaprijed ;)
samo na podesavanjima od interneta ukucaj da ti je ip sa koej se konekt na net active.bhmobile.ba

i rr tel i radi ....

Jer kod novijih samo to moras unijeti kod mene je gm750 lg windows mobile verzija nisu mi se postvkew mogle isporuciti samo sam ukuco na postavke net active.bhmobile.ba rr tel i radi ...

GL
AJdE je napisao/la:
samo na podesavanjima od interneta ukucaj da ti je ip sa koej se konekt na net active.bhmobile.ba

i rr tel i radi ....

Jer kod novijih samo to moras unijeti kod mene je gm750 lg windows mobile verzija nisu mi se postvkew mogle isporuciti samo sam ukuco na postavke net active.bhmobile.ba rr tel i radi ...

GL
Meni nisu isporucili 2-3 dana i odjednom doslo ja u postavke reko da vidim bas sta nisam znao napravit kad samo active.bhmobile.ba pise i sve ostalo prazno
AJdE je napisao/la:

i rr tel i radi ....

GL
jeli to na mjesto "Proxy adresa" da napisem ili gdje tacnije malo pls ?
Isalo je napisao/la:
jeli to na mjesto "Proxy adresa" da napisem ili gdje tacnije malo pls ?
ne proxy ne diraj ..... Samo ip address lokalna adresa glavna ono ostalo uername i pw ne diraj ostavis prazno ,,.,..,,

Samo glavnu ip adresu stavis ne proxy ..
ja imam sljedece vrste :
Naziv Profila : BHMobileInternet
Vrsta prijenosa paketni podaci
Pristupno ime
Provjera Normalno
Korisnicko ime
Sifra
Protokol HTTP, WAP, Ostalo
Pocetna stranica
Proxy adresa
Vrijeme odgode(sek.)
DODATNE POSTAVKE//
Statricki IP
Lokalna IP telefona tu samo brojevi mogu
Staticki DNS
Klasa prijenosa Pretplaceno , Razgovor , Streaming , Interaktivno, Pozadina
Ma onaj iz bhtelecoma lafo nazvat ce te za 5 min mene nazvao sljedeci dan i kaze sacekajte sad ce vam doci postavke za koji minut, ja cekao cekao i nikad nisam dobio , ponovo nazvao kaze uradite rucno i ja otisao manual i odma mi dosle ja mislim da nisam birao model taj..
Isalo je napisao/la:
ja imam sljedece vrste :
Naziv Profila : BHMobileInternet
Vrsta prijenosa paketni podaci
Pristupno ime
Provjera Normalno
Korisnicko ime
Sifra
Protokol HTTP, WAP, Ostalo
Pocetna stranica
Proxy adresa
Vrijeme odgode(sek.)
DODATNE POSTAVKE//
Statricki IP
Lokalna IP telefona tu samo brojevi mogu
Staticki DNS
Klasa prijenosa Pretplaceno , Razgovor , Streaming , Interaktivno, Pozadina
ovo korisnicko ime
sifra ne diras ....

Al ima ti posebno jos samo prostor za active.bhmobile.ba

znaci posebno direktno na postavkama ....Skroz drugo mjesto
Kod mene je ovo sve prazno a proxy mi je iskljucen ....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.