Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

meteori

224 pregleda · 20 odgovora · otvorena 13.08.2010. u 03:04

Evo kazu da ce veceras meteori padat,a ja bleno u nebo i nevidim da je ista palo.

E sad vas pitat jeste li vi primjetili cudne objekte sto padaju sa neba???
Tako sam i u 1. srednje ček'o Mars do 8 ujutru, čuo neko na radio da će se pojaviti na nebu na 4 sekunde.
Marsa ni u priči.
Koliko ja znam to se desilo u Sacramentu sinoc nezz za veceras :D
majku im lazljivu ...odo kamenja bacat sad sa zgrade da narod misli da su meteori :D
bleno i ja i blejim ko budala i nista ne vidim
laze nasa mamu im !
st0k3 je napisao/la:
majku im lazljivu ...odo kamenja bacat sad sa zgrade da narod misli da su meteori
AHAHAJAAJAJAJAAHAHA
HAHAHAHAHAHA

KOJI SI TI KRALJ , VOLIM TE

HAAHAHA
Brate padaju majkemi. Evo meni jedan iza kuce sletio u bašču. Sjebo se ja. Nekako zraci, valjda pozitivnom energijom. Samo ne znam sta cu od njega. Da ga utopim nekako?
j0ker je napisao/la:
Brate padaju majkemi. Evo meni jedan iza kuce sletio u bašču. Sjebo se ja. Nekako zraci, valjda pozitivnom energijom. Samo ne znam sta cu od njega. Da ga utopim nekako?
da ti to stokin kamen nije doletio ? :D
ash je napisao/la:
da ti to stokin kamen nije doletio ?
Ovaj svijetli. Jedino ako se stoke nije popiso po njemu.
Ja sam vidio sinoc kad sam bio u gradu. 'Nako bljesnu samo, pada i nestade. Ja rece drugu jesi ti vidio, kaze sta ti je jadan na bio. Al' jesam vidio ^^ nista posebno. xD
archie je napisao/la:
Ja sam vidio sinoc kad sam bio u gradu. 'Nako bljesnu samo, pada i nestade. Ja rece drugu jesi ti vidio, kaze sta ti je jadan na bio. Al' jesam vidio ^^ nista posebno. xD
Ovo moze znaciti samo jedno. Smak svijeta se blizi. Buhahah!

Be prepared!
j0ker je napisao/la:
Ovo moze znaciti samo jedno. Smak svijeta se blizi. Buhahah!

Be prepared!
JEL' TAKO DUVE DA NIJE SMAK SVIJETA?

Da hoce koja milja past. =p
Ja samo vidim pokojeg šišmiša da proleti
e vala necu vise da se igram...nista nepada sa neba
st0k3 je napisao/la:
e vala necu vise da se igram...nista nepada sa neba
lete pare, leeetim ja!
Pusti meteore, napuco sam se teletine sad drama. Ako danas ne ispostim k'o od šale, neću nikad.
ja sam vidio, sad ne znam jel do mene ili do dobre sheme
archie je napisao/la:
I ja sam to sinoc vidio , al jarani mi govore zvijezda padalica . Ma ko ce ga znat
edinowskii je napisao/la:
I ja sam to sinoc vidio , al jarani mi govore zvijezda padalica . Ma ko ce ga znat
Ma i jest zvijezda padalica, kakvi meteori, kakve pi**e materine xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.