Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

fb poker

145 pregleda · 11 odgovora · otvorena 12.08.2010. u 15:29

Jel zna neko zasto mi ne raste experience na fejsu, dosao sam do 37 levela i sad mi stoji na polovini igram na velikim stolovima i dzabe kad uzmem pot i bilo sta ne dobijam ni 1+ ???
Zato sto su useri sa velikim levelima kul a ti nisi kul.
j0ker je napisao/la:
molim admine da osamare ovaj jokerov post..ovo nije pristojno vladanje na forumu.ako oce nek nesto kaze a ne da gowori gluposti.
j0ker je napisao/la:
hajd mi samo reci sto si toliki jadnik sine? pa tvoja mama voli nas sa malim levelom !
: (((((
j0ker je napisao/la:
ma klinci mudovine na netu, sajber kurajber FRIKCINE JEDNE !
nemoze biti raste ti po ruci dobijes 5xp nije vazno izgubis dobijes dobices 5xp ako dobijes dobijas oko 15xp ili mozda vise ....
ResidentEvil je napisao/la:
nemoze biti raste ti po ruci dobijes 5xp nije vazno izgubis dobijes dobices 5xp ako dobijes dobijas oko 15xp ili mozda vise ....
drugar igram previse ovaj poker da ne bi znao o cemu pricam !
uphks je napisao/la:
drugar igram previse ovaj poker da ne bi znao o cemu pricam !
nemozes ti to meni govorit kad sam to prekucao brate dragi
dobro vi sto ste ga prekucali i meni se desilo na 75lvlu ustekalo i sledeci dan je odstekalo...sacekaj samo ce se popraviti
desilo se i meni to par puta, znaci samo zasteka na jednom levelu i ne mice se, dzaba sto osvajas i dajes one kolekcije, za zamjnenu,,,

tek sutradan mi opet proradilo normalno
a koji ku**c imas od exp, zar nije bitnije ti da pot uzmes, nego da unlockas neke levele sa drinkom ili food-om lol

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.