Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kockaste lubenice

255 pregleda · 3 odgovora · otvorena 11.08.2010. u 23:55

Znaci ako niste upoznati sta je to u pitanju je sledece:

E sada dali zna neko kako se pravi ovakva lubenica?
Naime 5 godina vec prodajem lubenice stvarno je tesko u gepek od yuga nagurati 30 lubenica, eh sad da su kockaste to bi vec bila druga prica posto iz iskustva znam da moze stati oko 50 kockastih objekata u yugića (jedine poteskoce su ubaciti u cetvrtu brzini i rikverc smetaju one sa suvozacevog sjedista... ) ali duge price kraca verzija da tako kazem sto bi rekli braca englezi kad bi mogao 30 nagurat da crkne komšija Mićko i njegov pederski kombi!
A za to cigani se vidimo. Starom bolje reci da vrati pare za drva inace cemo doc vam dole na stand i posamarat sve lubenice. Lopovi prevarantski, kako te nije smaroma....
dz_omba je napisao/la:
A za to cigani se vidimo. Starom bolje reci da vrati pare za drva inace cemo doc vam dole na stand i posamarat sve lubenice. Lopovi prevarantski, kako te nije smaroma....
jest jest!!!

on još krade i jabuke, tamo kod Kuštre (jedna fina i ugledna kafanica u Doboju). I da, imaju Cigani, Cigani i Cigani. I sam' da znate da je on jedan od osnivača neonacista u Doboj. Pogan je on! Pogano je to. Ne bi me čudilo da stavlja nesto u te lubenice. Hoće da zarazi Jevreje. Al i Jevreji šupci. Neće da kupe, kažu skupo im! Eno neku noć je sklap'o neki pos'o se nekijem likom iz Luksemburga. Kao neki naš lik iz Niša, a oženio neku Dobojku. Moš si mislit, eeee!!!

Sve su to špijunii!!!
Kramer je napisao/la:
jest jest!!!

on još krade i jabuke, tamo kod Kuštre (jedna fina i ugledna kafanica u Doboju). I da, imaju Cigani, Cigani i Cigani. I sam' da znate da je on jedan od osnivača neonacista u Doboj. Pogan je on! Pogano je to. Ne bi me čudilo da stavlja nesto u te lubenice. Hoće da zarazi Jevreje. Al i Jevreji šupci. Neće da kupe, kažu skupo im! Eno neku noć je sklap'o neki pos'o se nekijem likom iz Luksemburga. Kao neki naš lik iz Niša, a oženio neku Dobojku. Moš si mislit, eeee!!!

Sve su to špijunii!!!
alo !! lakše sa tim raspršavanjem informacija ne mora svako sve da zna! a sto se tice tog luksemburca iz niša tacno je spijuncina jbt a mi citavo vreme pili i pricali pored njega sve je sluso ! auuuu bice sranja!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.