Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 120 bodova

[RQ] Background for my YT Channel :)

368 pregleda · 5 odgovora · otvorena 11.08.2010. u 14:42

Veličina / Dimenzije : 1900 x 1800;
[Slika / Render / Stock] : Nesto ovako slicno, znaci da je u vezi Movie Making - a ; www4.slikomat.com/10/0811/pnn-110.jpg ;
Boje] : Vasa volja, samo neka nisu neke svijetle ;
[Font] : Font koji zelite, samo da nije neki bash default ;
[Text / Naziv / Citat]: Moze negdje da stavite miire ili nesto tako ;
Transparent : Ne treba;
[Okvir] : Kako vi zelite .

Hvala.

< Molim bez spama. Nemojte mi nesto djecije praviti.

miire @ YouTube - Moj channel

Jos samo da kazem, na kraju dole pozadine, neka nema neka linija, pa da moram da ponavljam pozadinu, nesto probajte napraviti tu, jer nekad od nekih komentara ili nesto tako mogu liniju preci. Nadam se da ste me skontali.

HF Photoshoperi .

evo samo primjer kako moze biti uradjeno treba mi vise informacija npr boje odredjena slike itd

ako zelis da poboljsam tu sliku trebat ce mi vise vremenam,i vise informacija pa odluci ....

pozz
TWISTTER je napisao/la:

evo samo primjer kako moze biti uradjeno treba mi vise informacija npr boje odredjena slike itd

ako zelis da poboljsam tu sliku trebat ce mi vise vremenam,i vise informacija pa odluci ....

pozz
Molim te da citas temu, jesam rek'o nemoj nesto djecije. Ovo presvijetlo, onda nesto pise by ... Sto ce meni to ?

Edituj post, napisi samo ..., jer ovo je smijesno. Nemoj se uvrijedit' ali to je previshe djecije za nesto sto meni treba .

Na svakom cosku pise by miro i by El-Šefik ? OMG Covjece :S
3 slike na onaj fazon stari filmovi..(zato ima na nekim mjestima ovih kockica jer je slika bila crno-bijela kao ovdje ne ko "mlijeko";)

i jos jedna ali samo konture..(spica je ispalo)

nadam se da ti se dopada ako hoces neke izmjene javi se na pp =)

Post dobio aplauz od archie

Rješenje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.