Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT] Multi Download

161 pregled · 7 odgovora · otvorena 09.08.2010. u 02:13

Eh posto gledam ove topice ovo bih pack i zbots pro pack, odlucio sam da ih spojim i dodam neke stvari (pojacam igrace,ukljucim neke opcije ko je su edin i kenan zabranili a ja ih dozvoljavam da botovi koriste smg) i ubacio sam ovaj cfg koje nickovi se pravilno ubacuju za te igrace (LaquiLLa,dejaNNN.,...).

ZNACI OVO JE MULTI PACK BOSANSKIH VELIKANA I SVJETSKIH IGRACINA

Da ne duljim evo link vi nadjite i recite mi kako vam se svidja upute sam prebacio na bosanski ko ne zna na engleskom da vam olaksam

http://www.2shared.com/file/hZBBT9xB/Multi_Bot_Pack_by_CameLoT.html

http://jump.fm/OTJYY

Ko god može da skine ovo, također može i igrati online?
Download cu da vidim kakav si rad uradio ;) . Nadam se da nece biti problema

~ Da , mozes igrati preko neta ako instaliras zbot
Momak kako mozes toliko da lažeš!? Ovo nisi ti radio nego Fritzy a ovdje su samo SK , fnatic i te ekipe koje je Fritzy uradio.

Ti si samo download njegov pack i upload ga na drugi sajt.
edinChez je napisao/la:
Momak kako mozes toliko da lažeš!? Ovo nisi ti radio nego Fritzy a ovdje su samo SK , fnatic i te ekipe koje je Fritzy uradio.

Ti si samo download njegov pack i upload ga na drugi sajt.
bzvze spamas ja sam uzeo te botove od kenana i dodao bosanskih 4. preveo sam readme fajl ko ne zna engleski i gdje da stavi ja nisam reko da sam ih ja pravio samo sam ih editovo i pojaco malo reakcijsko vrijeme botova
Naslov teme fail ja reko neki tutorial za skidanje sa rapidshare ili megaupload kad vidim t ipostavio download link botova lol ovo nije "TuT".

@edit: Šta ću igrat s botovima isto ko sa cheaterom ne valja nista lik te nisani kroz zid ti izletis on te upuca lol ?
CameLoT je napisao/la:
bzvze spamas ja sam uzeo te botove od kenana i dodao bosanskih 4. preveo sam readme fajl ko ne zna engleski i gdje da stavi ja nisam reko da sam ih ja pravio samo sam ih editovo i pojaco malo reakcijsko vrijeme botova
Momak, ja sam skino a ti nisi dodao ni 1 tim.

Takođe, ako si dodao uzeo si od mene, jer sam ja vec uradio BH PACK: oldies, eu4ia, kka
edinChez je napisao/la:
Momak, ja sam skino a ti nisi dodao ni 1 tim.

Takođe, ako si dodao uzeo si od mene, jer sam ja vec uradio BH PACK: oldies, eu4ia, kka
taff ??

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.