Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

yu-gi-oh online

157 pregleda · 8 odgovora · otvorena 08.08.2010. u 16:50

Dobar dan svima.Nesh sam malo tumaro po forumu i našao nešto za yu-gi-oh.
Naime ja sam se reg,i eo moj acc. ovdje
Sad me zanima,pošto sam novi na ovome jel može neko ko igra ovo da mi objasni šta se radi kako se igra i to tako.
Pozdrav svima.
HwaŁŁa unaprijed.

p.s pls nemojte mi govoriti kao na prošloj temi na kojoj nije bilo ništa osim,javi se ovome onome on igra on neigra i tako to.
Igrao sam ja, prije nekoliko mjeseci.

Igra je besplatna do odredene tocke, tj. dokad ne potrosis neke poene koje trosis na dueliranje.
Reci cemo 200 poena dobijes besplatno i svaki duel kosta 15- 20, nisam siguran. A da nastavis igrat trebas kupiti te neke poene, ugl. odusto sam cim sam shvatio da treba placati. Inace dobra igra, standardna pravila dueliranja Yu-Gi-Oh kartama.
Z

Post dobio aplauz od KillaOR

Yuber je napisao/la:
Igrao sam ja, prije nekoliko mjeseci.

Igra je besplatna do odredene tocke, tj. dokad ne potrosis neke poene koje trosis na dueliranje.
Reci cemo 200 poena dobijes besplatno i svaki duel kosta 15- 20, nisam siguran. A da nastavis igrat trebas kupiti te neke poene, ugl. odusto sam cim sam shvatio da treba placati. Inace dobra igra, standardna pravila dueliranja Yu-Gi-Oh kartama.
Z
Aaaa ok a jel ima neka bolja stranica na kojoj je besplatno sve da je free?
Odnosno igraš dok ti nedojadi.
Zhak je napisao/la:
Odnosno igraš dok ti nedojadi.:D:D
Koliko ja znam da nema online da se dueliras sa ostalim igracima a da je besplatno jer jednostavno fransiza nije prodana nikome drugome od strane Konamija. Steta.

Jedino sto mozes je poskidat ove Single player Yu-Gi-Oh igre za PC (imaju 3 dijela) i prelazit, gradit deck i ak zelis duelirat se u LAN-u sa prijateljima, iako je glavni cilj duel sa AI.
Zhak je napisao/la:
Odnosno igraš dok ti nedojadi.
Ne vjerujem, ja sam skinuo emulator i picis yu-gi-oh za NDS
Yuber je napisao/la:
Koliko ja znam da nema online da se dueliras sa ostalim igracima a da je besplatno jer jednostavno fransiza nije prodana nikome drugome od strane Konamija. Steta.

Jedino sto mozes je poskidat ove Single player Yu-Gi-Oh igre za PC (imaju 3 dijela) i prelazit, gradit deck i ak zelis duelirat se u LAN-u sa prijateljima, iako je glavni cilj duel sa AI.
Ma znam igro sam na kompu al nije mi se svidio.Imao sam na play-u gx dok ga nisam prodo,i sad mi žao.Al ok thx ti.
Koliko ja znam, poene dobivas da kupujes booster packs, karte i sve to, dok je dueling free. Igrao sam ja, brat jos uvjek igra i mislim da je free.
KRY1337 je napisao/la:
Koliko ja znam, poene dobivas da kupujes booster packs, karte i sve to, dok je dueling free. Igrao sam ja, brat jos uvjek igra i mislim da je free.
Ma to brat od tebe krije da se placa, zna on da si skrt

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.