Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem PC..

134 pregleda · 12 odgovora · otvorena 06.08.2010. u 15:04

Imam problem sa racunarom, kada upalim normalno sve radi ali mi monitor uopste ne prima signal tj. sliku, LCD je u pitanju ali prikopcavao sam PC i na crt monitor i isto sranje se desava, eto ako neko bude znao bice nagradjen..

Hvala unaprijed..
Probaj kupiti digitalni signal... tj. kabal koji spaja monitor sa centralnom... ili analogni ako imas digitalni =/

More bit da je do graficke , al ne vjerujem ..
Jel ti se ovo prvi put desava ??... mozda je graficka problem.. mozda nemoze da posalje sliku na monitor
Upalis pc ,normalno radi al na monitoru nema slike .Otisla ti graficka .
Grafička. Eh,da. Provjeri onaj kabal što spaja PC sa monitorom, kupi novi nije skupo. Možda je on doživio neki kratki spoj.
SNACK24 je napisao/la:
Probaj kupiti digitalni signal... tj. kabal koji spaja monitor sa centralnom... ili analogni ako imas digitalni =/

More bit da je do graficke , al ne vjerujem ..
i ja sumnjam na graficku, sinoc comp normalno radio jutros da upalim pc pfff neradi to sranje, normalno starta sve i cuje se neki cudan zvuk iz cd-roma kao da preskace neki ku**c, neznam kako da objasnim kao da se cuje parajuci zvuk svako 3-4 sekunde..
Lima je napisao/la:
i ja sumnjam na graficku, sinoc comp normalno radio jutros da upalim pc pfff neradi to sranje, normalno starta sve i cuje se neki cudan zvuk iz cd-roma kao da preskace neki ku**c, neznam kako da objasnim kao da se cuje parajuci zvuk svako 3-4 sekunde..
otisla ti graficka buraz... al moze biti i do onog kabla sto spaja monitor i centralnu...Probaj izvadit graficku pa ponovo stavi
Lima je napisao/la:
Taj cudan zvuk sam i ja imao, al' meni se pokvario przac ... =X

Za Monitor nezz do cega bi tacno moglo biti ... Mozda je overclocking, pazi da ti ne padne sistem..
spoozy je napisao/la:
Koju graficku imas ?
Ati radeon 9250 pro
Lima je napisao/la:
Ako ti secka blizu CD-Rm onda ti je
sjeban HD (Hard Disk) Da prije toga
nisi nes prćko oko defrgemnta ili slc ako jesi.
Onda ti je HD jer HD secka ako je sjeban.
I pregledaj kabl koji ide iz monitora u PC
da nisi pogresno ustekao ili tebi
neko usteako pogresno mada glupo
pricam al pokusaj svejedno je. :S:r
neznam koji je qrac bio al sam izvadio graficku ocistio utor i sada radi.. moze lock
Lima je napisao/la:
neznam koji je qrac bio al sam izvadio graficku ocistio utor i sada radi.. moze lock
ja ti kazem izvadi grafu pa ponovo stavi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.