Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Greska kod skina

178 pregleda · 10 odgovora · otvorena 04.08.2010. u 22:02

10 milijardi % sam siguran da sam kupio crni skin, a dobio sam plavi?
Sta cu sad :S
Moze neko iz administracije zamjeniti :S
zašto kupuješ skinove? kupiš premium i dobiješ gratis i crni i plavi skini + offline surfanje i šta ja znam šta još. ^^
Imas 725 bodova, kupi crni skin, ne kosta puno bodova, a ti ih imas previse.

/hail
cntr je napisao/la:
zašto kupuješ skinove? kupiš premium i dobiješ gratis i crni i plavi skini + offline surfanje i šta ja znam šta još. ^^
Zato što, ako kupi plavi i crni, ne treba mu premium da ih koristi

@topic;

Imaš 700 i kusur bodova, a ti se žališ zbog njih 90. De Boga ti kupi taj plavi skin opet
megamix je napisao/la:

@topic;

Imaš 700 i kusur bodova, a ti se žališ zbog njih 90. De Boga ti kupi taj plavi skin opet
A da sam htio trositi bobe davno bih i potrosio, ali posto greska nije do mene :S
megamix je napisao/la:

@topic;

znam hernandezu, govorim mu da kupi premium pa ne mora kupovat skinove, jer će ih dobit gratis..

teško za skontat?

btw, koju ono poziciju igra iniesta ?
ma znam druze i meni se isto desilo,imaju neki bug je***i,moras gore u adresi promjenit iz broja 2 u broj 3 na kraju,jer nece nikako da kupi crni skin drugacije
Vjerovatno si se i sam zbunio. I ja sam od plavog mislio da je crni, jer na plavom skinu dominira crna boja.

Ovo ti je crni skin:

Ovo ti je plavi skin:

Koji si kupio, taj si i dobio.
Kako se klošarite s tim bobama.

Ta nisu pare.
v3Tr0x je napisao/la:
Vjerovatno si se i sam zbunio. I ja sam od plavog mislio da je crni, jer na plavom skinu dominira crna boja.

Ovo ti je crni skin:

Ovo ti je plavi skin:

Koji si kupio, taj si i dobio.
nije druze tako,i ja sam kupio crni a dobio plavi,i kasnije sam opet klikao na crni da kupim i njega ajd kad me vec sjebalo i opet nece,vec jednostavno pise vec posjedujes,i sve dok nisam gore u adress baru zamjeno broj 2 u broj 3 je bilo bezveze pritiskat KUPI na Crnom skinu et da znas
meni je plavi bolji od crnog pa sada...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.