Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

NAJBOLJA STVAR ZA PS 2 i PS3

137 pregleda · 12 odgovora · otvorena 04.08.2010. u 18:41

:D:D:D
Hej ljudi da vas obavijestim da sam sebi nabavio najjacu stvar za PS2 konzolu sto uopce postoji:D:D:D

Danas mi je stigla pošiljka sa Speed-Link Redeemer-om!
To je stvarcica pomocu koje se obicna PC tastatura i miš mogu prikljuciti na PS2 ( a pomocu PS2 to PS3 adaptera i na PS3 konzolu)

U pocetku nisam vjerovao u to...jer znam da se samo u vrh glave tri igrice za PS mogu igrati pomocu USB miša i tast (half life, red fraction i killzone)!
No u mene nit je miš niti tastatura USB...nego oni obicni utikaci sto idu nazad u PC!

Sad evo igrao call of duty:world at war za ps2...i podesio saaam sebi na tastaturi raspored tipki...fercera pravo dobro...brzina miša se cak može podesiti,cak možeš na njega 8 razlicitih rasporeda tastature snimit, ima jos nekih opcija podešavanja kao npr Mouse deadzone!
:D:):D:):D:)
Znaci ova stvar nije samo limitirana na one PS igre koje podržavaju USB miš i tast....neeeeeeeeeee....nego se s njom može igrati bilo koja igrica....i sam sebi podesiš raspored tipki na tastaturi!!!!

Dosad nisam bio ljubitelj FPS na konzoli...upravo zbog onih analognih šicanja i jedva da koga pogodim...a na PC je bilo lakše s mišom....ali evo od sada se konacno i na kozoli može uživati igranje FPS-a!

PITAM SE DA LI JE ZA OVU STVARCICU IKO OVDJE U BiH ZNAO...AKO DA ŠTO NAM BA NISI PRIJE REKAO...JER SAM O OVOME JEDVA NESTO NAŠAO NA STRANIM FORUMIMA...A KAMOLI KOD NAS!f..k

evo vam par linkova da vidite kako to izgleda...na youtube lik koristi neku drugu stvar (smartjoy frag),,,ali to sam u americi ima...no ovaj speed-link je bolji...ima više opcija i može se nabaviti i u našim krajevima:)

http://images.speed-link.de/prodpics/_spl/SL-4033/large/sl-4033_rgb_001.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=y7JYjKPDw3A
Lijepo , jer kad vam je dosadno ubacite igricu u playstations i igraj bez razmišljanja da li ti je grafička jaka vako nako errori .

fino .
kume, ako nisi znao ps3 ima usb priključke, tako da možep priključit i tastaturu i miša bez ikakvog adaptera..
gotlust je napisao/la:
kume, ako nisi znao ps3 ima usb priključke, tako da možep priključit i tastaturu i miša bez ikakvog adaptera.. :)
ova điđa ide direct u controller-in a ne u USB...a prikljuci svoju USB tast i miš u PS3 pa pokušaj igrati neki FPS s njom:D:D:D:D:D:D:D...probaj?
Draz PS2,uopste konzola je upravo taj analog koji tebe nervira.Igrati pomocu tastature i misa na konzoli je truba.

Analog ftw !
LimpeeeX je napisao/la:
stara vijest $$$
eh pa trebo si javit....de mi link s ovog foruma da vidim tu vijest!
EmchO je napisao/la:
Draz PS2,uopste konzola je upravo taj analog koji tebe nervira.Igrati pomocu tastature i misa na konzoli je truba.

Analog ftw ! :D
Drug jest to...al mislim da to baš i ne vrijedi za FPS...mislim da se 80% igraca na konzoli zivcira kada igar FPS...valja ga pogoditi...pa dok naciljaš...pa kretanje ljevo-desno s analogom komplikovana...itd....kazem samo da je lakse...to je isto kao što za soccer na PC koristis joystick a ne tastaturu...znaš da olakšaš sebi!
To je ipak nesta =]
Ja to nisam znao a sanjao sam o tome =]
Ovako na PC, se patis sa grafickom, stavljas nesta low, nesta high u detaljima ... instaliranje je peglativno =/
u PS, turi igricu i cao + tastatura i mis, whou =D

` Malo si pozurio dok si ovo pisao, gramatika je na nivou
peacenes je napisao/la:
eh pa trebo si javit....de mi link s ovog foruma da vidim tu vijest!
bukvalno si shvatio nije bila vijest na ovom forumu, nego ja znam odavno za ovo :D
LimpeeeX je napisao/la:
bukvalno si shvatio nije bila vijest na ovom forumu, nego ja znam odavno za ovo :D
Pa onda je ovo "ŠTO NAM BA NISI JAVIO" ....upuceno tebi:)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.