Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Help] Free Zona

57 pregleda · 8 odgovora · otvorena 04.08.2010. u 09:42

Pozz Gameri i hackeri :P. Da predjemo na stvar.Imam problem oko Grabita programa za skidanje filova sa neta na nekim dr. konekcijama ili skriptama.Skidam Win 7 skoro sam skinuo ali me zezaju .PAR2 file's kako da njih pretvorim u part ili nesto :S nije mi jasno ako iko moze pomoći ?:|
nisam te bas skontao . Je li skidas Win 7 po partovima ?
Pa ne bi trebalo da ih pretvaraš u .part fajlove, nego samo skini sve dijelove i onda pokreni ekstrakciju (otpakivanje) na prvom fajlu.

Pr.

Ako imaš part01, part02, part03 itd. ti ćes ići desnim klikom miša na part01 > WinRAR > Extract here.

Enjoy! ;)
Da skidam win 7 po partovima. na free zoni q. A evo pokusacu se snaci kada mi danas skine sve ima jos par partova samo neznam nije li neko stavi win 7 bugovan ili nes :S
par2 fileovi su ti samo ako je ostecen jedan od partova koje downloadas, pa da ih tim par2 fileovima "obnovis/popravis" ...
Kada downloadujes najbolje ti je da napravis na Desktopu novi folder i sve ih extraktujes tamo i instaliras i to je to :D
NIGHTY1z je napisao/la:
par2 fileovi su ti samo ako je ostecen jedan od partova koje downloadas, pa da ih tim par2 fileovima "obnovis/popravis" ...
qround pokusacu :)

Nighty1z

Ok.Hvala za sada nisam znao da je par2 zato :)
brate, sta se mucis... odes na jacapi i kupis Win7 za 3-5 KM
Lockerz je napisao/la:
brate, sta se mucis... odes na jacapi i kupis Win7 za 3-5 KM :r
Hahha..Nisam ti ja stari ilegalac :) -.- Mora se nesto imati i sa neta :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.