Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Generic Host

166 pregleda · 14 odgovora · otvorena 03.08.2010. u 16:47

Pozdrav .

Danas mi izbacuje ovaj , sigurno vecini vas poznati , Generic Host Procces problem ...
Da ne kacim ss , vjerujem da znate o cemu se radi , ako ne znate imate slika na googlu 

Dakle , googlao sam , nasao sam kao neka "rjesenja" , al' na jednom treba 1000 nekih programa skidati pa skenirati , to mi se ne da. Na drugom ima kao neki fix , on se instalira , to mi nije pomoglo . Trece , kao neki fajl da se skine i samo pokrene , ni to nije pomoglo ...

Trazio sam i po opciji trazi , nista da mi pomogne .
Firewall je naravno ukljucen .

Bilo bi lijepo kad bi se javljali vise oni koji su imali ovaj problem te ga i rijesili .

50 bodova nagrada 
ubaci cd od windows xp-a ili koji ti je vec os i uradi repair, ili update na sp3... 
@ ShOoRtY

Sve mi je namjesteno kao na tom videu .

@ NIJE_BITNO

Na tom linku sto si ostavio , skine se program i poslije skeniranja treba da se plati 40$ da bi se rijesio problem .

Probao sam ono sto si mi na PM poslao , za sad je ok sve , ali mi error izbacuje poslije nekih pola sata , tako da cu malo sacekati pa ako ne bude vise izbacivalo dacu tebi bodove .

@ NIGHTY1z

Nemam CD .
Znaci ovako ces to iskljucit :

Desni klik na my computer > properties > Advanced
U kategoriji Performance odmah na pocetku ides setings zadim ides data execution prevention i ukljucis na on i oznacis kavakice na svima hostovima ides apply ili ok ,restartujes komp i to je to ..

;)

edit : 100 % radi ja ovak sebi isklucujem ,ali ako ti je sta nejasno od ovog iznad javi slobodno ..
braul1o je napisao/la:
@ ShOoRtY

Sve mi je namjesteno kao na tom videu .

@ NIJE_BITNO

Na tom linku sto si ostavio , skine se program i poslije skeniranja treba da se plati 40$ da bi se rijesio problem .

Probao sam ono sto si mi na PM poslao , za sad je ok sve , ali mi error izbacuje poslije nekih pola sata , tako da cu malo sacekati pa ako ne bude vise izbacivalo dacu tebi bodove .

@ NIGHTY1z

Nemam CD .
Hahaha sto lupaju

Control Panel -> Windows firewall - ON -> OK restart pc i nema vise tog errora

@edit: nisam vidio instaliraj onda neki anti virus ili uradi service pack 3 update

@edit2: imo sam isti problem pojavi se to dont send nestane konekcije ali ako ostavis nakon 5-10 minuta nestane konekcije ili u kracem vremenu ali sam rijesio instaliranjem update serivce pack 3
braoolyo je napisao/la:
Nista od ovog nije pomoglo , ajmo dalje prijedlozi 
E burazeru imam ja fix za to, radi 100% jer sam ga ja probavao. Obrati mi se na PM pa cu ga uploadat negdje jer nezz gdje sam skinuo a imam ga na nekom CD-u.
Jednostavno....

Imas SP2, 4000%

Skini SP3, install i nema tog errora vise, uradio sam to na jedno 15ak kompova do sada...

bobeee :)
argonx je napisao/la:
Jednostavno....

Imas SP2, 4000%

Skini SP3, install i nema tog errora vise, uradio sam to na jedno 15ak kompova do sada...

bobeee 
Cuj bobe , k'o da to nisam znao i bez tebe 

Rijesio sam skeniranjem compa sa drugim AV-om , AVG nije nista otkrio ali zato Avast jeste 

Hvala svima na trudu , bilo bi neposteno da sad nekom dam bodove ... 
braoolyo je napisao/la:
Cuj bobe , k'o da to nisam znao i bez tebe :(

Rijesio sam skeniranjem compa sa drugim AV-om , AVG nije nista otkrio ali zato Avast jeste :)

Hvala svima na trudu , bilo bi neposteno da sad nekom dam bodove ... :-X
L O L

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.