Kao prvo pozdrav svima koji čitate temu.Nadam se da ćete se odazvati u što večem broju.Možda tražim puno ali......
Naime nedavno sam instaliro photoshop.I sad treba mi neko ko mi može objasniti odakle da skinem brusheve i kako da ih ubacim u ps
Zatim nasho sam neke tutove na našem jeziku al nisu nešto kao naprimjer ovaj.Jel zna neko odakle da tražim tutove koji su na našem jeziku a da su lijepo objašnjeni,samo mi nemojte govoriti:traži na youtubu.
Još nešto:kada sam radio jedan logo
napišem ja tekst neki npr razor i sad kad oću da stavim ono iza neku boju mislim da se ide pen tool pa onda brush tako nesh ili možete vidjeti na radu koji je radio M1X1 a to je ovaj ovaj
Ako ima neko ko bi mi lijepo objasnio kako se to radi bio bi mu jako zahvalan.
Eto to je to.
Možda tražim puno al nadam se da će se neko odazvati,ako bilo ko zna nesh od ovoga nek napiše.Nije bitno jel zna sve ako nezna samo nešto.
Spameri pls zaobidjite temu.
Pozz i hvala unaprijed
Ako neko lijepo objasni možda dobije i nahradu
Naime nedavno sam instaliro photoshop.I sad treba mi neko ko mi može objasniti odakle da skinem brusheve i kako da ih ubacim u ps
Zatim nasho sam neke tutove na našem jeziku al nisu nešto kao naprimjer ovaj.Jel zna neko odakle da tražim tutove koji su na našem jeziku a da su lijepo objašnjeni,samo mi nemojte govoriti:traži na youtubu.
Još nešto:kada sam radio jedan logo
napišem ja tekst neki npr razor i sad kad oću da stavim ono iza neku boju mislim da se ide pen tool pa onda brush tako nesh ili možete vidjeti na radu koji je radio M1X1 a to je ovaj ovajAko ima neko ko bi mi lijepo objasnio kako se to radi bio bi mu jako zahvalan.
Eto to je to.
Možda tražim puno al nadam se da će se neko odazvati,ako bilo ko zna nesh od ovoga nek napiše.Nije bitno jel zna sve ako nezna samo nešto.
Spameri pls zaobidjite temu.
Pozz i hvala unaprijed
Ako neko lijepo objasni možda dobije i nahradu

G.ba FAQ Photoshop.