Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ps (svašta nešto)

120 pregleda · 6 odgovora · otvorena 02.08.2010. u 23:15

Kao prvo pozdrav svima koji čitate temu.Nadam se da ćete se odazvati u što večem broju.Možda tražim puno ali......
Naime nedavno sam instaliro photoshop.I sad treba mi neko ko mi može objasniti odakle da skinem brusheve i kako da ih ubacim u ps

Zatim nasho sam neke tutove na našem jeziku al nisu nešto kao naprimjer ovaj.Jel zna neko odakle da tražim tutove koji su na našem jeziku a da su lijepo objašnjeni,samo mi nemojte govoriti:traži na youtubu.

Još nešto:kada sam radio jedan logonapišem ja tekst neki npr razor i sad kad oću da stavim ono iza neku boju mislim da se ide pen tool pa onda brush tako nesh ili možete vidjeti na radu koji je radio M1X1 a to je ovaj ovaj
Ako ima neko ko bi mi lijepo objasnio kako se to radi bio bi mu jako zahvalan.

Eto to je to.
Možda tražim puno al nadam se da će se neko odazvati,ako bilo ko zna nesh od ovoga nek napiše.Nije bitno jel zna sve ako nezna samo nešto.

Spameri pls zaobidjite temu.

Pozz i hvala unaprijed
Ako neko lijepo objasni možda dobije i nahradu
v3Tr0x je napisao/la:
Probaj sa ovim

G.ba FAQ Photoshop.
Ok thx ti al pls nemoj lock ili kanta.
sto se brushes tice skines ih ides na brushes load nadjes ih i to je to...
ako zelis moj savjet onda mi tih savjetovao da prvo citas tutove o flow-u i slicnim stvarima....takodje ako ces raditi sigove citaj o filters o c4d....nauci sta je layer prozornost i tome slicno... nauci sta je dobar render je kad izaberes dobar skoro si uradio pola posla..onda takodje cliping mask bez kojeg skoro nema siga...ubacivanje texta to ni meni ne ide..uglavnom samo polako sad mi se neda al ako hoces sutra me napomene imam zaista sjajnih tutova..
vozdra druze
DEVIANTART.COM

ALL-FREE-DOWNLOAD.COM

TO ti je sasvim dovoljno imaš gamers ba faq eo ti .

http://www.gamers.ba/forum/27/109237/fanart-tutorials/

http://www.gamers.ba/forum/27/53493/faq-photoshop/

HF
v3Tr0x je napisao/la:
Probaj sa ovim

G.ba FAQ Photoshop.
Brži si od mene
Da mogu sad bi ti zalijepio aplauz
coolgamer je napisao/la:
sto se brushes tice skines ih ides na brushes load nadjes ih i to je to...
ako zelis moj savjet onda mi tih savjetovao da prvo citas tutove o flow-u i slicnim stvarima....takodje ako ces raditi sigove citaj o filters o c4d....nauci sta je layer prozornost i tome slicno... nauci sta je dobar render je kad izaberes dobar skoro si uradio pola posla..onda takodje cliping mask bez kojeg skoro nema siga...ubacivanje texta to ni meni ne ide..uglavnom samo polako sad mi se neda al ako hoces sutra me napomene imam zaista sjajnih tutova..
vozdra druze
Thx brate al kad bi ti meni dao link na kojem ima sve što si ti meni reko.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.