Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

Antivirus Error

188 pregleda · 15 odgovora · otvorena 02.08.2010. u 14:08

Jutros palim comp, i ne može da mi pokrene antivirus, znaci pocne mi izbacivati errore.

Probao sam sa reinstalacijom, opet isto.

Probao sam skinut drugi antivirus, mogu ga otvoriti , ali Windows Security Alters govori da mi je Antivirus OFF !

Znači zbog toga ne mogu otvoriti pola programa.

Pomagajte !
TitaniuM je napisao/la:
Samo google koristi i sve ces nac', ja nas'o za 15 sec:

http://www.eset.eu/support/error-communicating-with-nod32-kernel-service
A ti misliš da ja nisam tražio ?

Prvo sam to gledao, znači nije do NET frameworka.

riaad je napisao/la:
A ti misliš da ja nisam tražio ?

Prvo sam to gledao, znači nije do NET frameworka.

;)
Aj probaj ovo:

http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN2280&actp=RSS
NIJE_BITNO je napisao/la:
Izbriši ESET i instaliraj AVG free ... podesiš automatic update i leti

LINK
Sad je problem što ne mogu da izbrišem NOD32 :S

Uradi system restore ili update na sp3 ...

a da ne otvaram novu temu imam ad adware i avg i sada instaliram kaspersky pure i ne mogu na net error 739 tako nesta ...
Rješenje
needplayer je napisao/la:
Izbriši taj antivirus i inst neki drugi knp:avira,awg
procitaj temu do kraja pa onda komentarisi napisao je fino da ne moze da obrise ovaj antivirus, kontas ?

Ovako uradi, Start > Run > SFC /scannow, onda ubaci CD od Windows XP-a sa kojim si instalirao OS i uradit ce ti system repair tj. windows repair i onda ce ti normala sve radit
nighty1zhe je napisao/la:
procitaj temu do kraja pa onda komentarisi napisao je fino da ne moze da obrise ovaj antivirus, kontas ?

Ovako uradi, Start > Run > SFC /scannow, onda ubaci CD od Windows XP-a sa kojim si instalirao OS i uradit ce ti system repair tj. windows repair i onda ce ti normala sve radit
Evo , ubacio sam CD, sada radi repair , kad završi , javim jel udure

Upravo to se meni desilo prije 10ak dana . Znaci nisam mogao otvoriti pola programa , AV ne radi i sl ... Instaliraj obavezno i program Spybot - Search & Destroy i skeniraj sa njim on je meni sve to rijesio , od AV-a preporucujem Avast
rriad je napisao/la:
Evo , ubacio sam CD, sada radi repair , kad završi , javim jel udure

hmmm..Nevjerujem da ce ti tako uspjeti ali pokusaj . Dajem prjedlog da neizbrises do kraja i onda instaliraj avg mora moci. jer takvi bugovi se nespominju cesto jarane

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.