Diskusija
Zaključana
Sta je bilo,
322 pregleda · 2 odgovora · otvorena 01.08.2010. u 23:02
Ova tema je dokaz tvoje mentalne razine. Niko iz administracija nije "cetnik", nit' ima nekih nacionalistickih misli (doduse, mozda i ima ali dobro skriva). Normalno da ce sajt propasti kad je od 70% aktivnih clanova sve djeca do 13 godina koji za rijec "moral" nisu ni culi. Mislis da bi sajt propao da nije vas koji psujete sve zivo, svakom zivom? Ne bi. Ponasate se arogantno i cinicno, mislite da ste vi ovdje najvazniji. Niste. Bilo je ljudi prije vas i bit ce ih poslije vas. Ako se sa tim ne mozete pomirit', zaista ste jadni. I ne govorim ovo samo za ovaj sajt vec i za zivot. Kad vidim 8-godisnje dijete koje stavlja travku u usta i glumi da pusi hocu da mu ubijem roditelje. Oni su za to krivi. Isto kao i V( /v )asi roditelji. 
Malo sam skren'o sa teme. Hocu samo da kazem da ne pricas o "cetnicima" jer bas ljudi kao vi zapocinjete i "odrzavate zivim" nacionalisticke tenzije. Da skratim - vi ste papci i idioti.
Uvrijedi se, to mi je i namjera. Nemoj bezveze citirat' jer ionako znas da ti necu odgovarati.
Adio.
EDIT: Sto se ove slike tice, to je zezancija.

Malo sam skren'o sa teme. Hocu samo da kazem da ne pricas o "cetnicima" jer bas ljudi kao vi zapocinjete i "odrzavate zivim" nacionalisticke tenzije. Da skratim - vi ste papci i idioti.
Uvrijedi se, to mi je i namjera. Nemoj bezveze citirat' jer ionako znas da ti necu odgovarati.
Adio.
EDIT: Sto se ove slike tice, to je zezancija.
Post dobio aplauz od ultranumb
Šta je bilo žvaljo? Evo šta je bilo. Plačeš svima redom po MSN-u da ti skinu ban, izvinjavaš se, pa kad si vidio da te niko ne ferma pokazuješ ko si i šta si.
Ostalo vam je Mirza mali objasnio.
Inače ovo je svima nam (nažalost) poznati idiot quema.
Banovan je zbog ovog.

Ostalo vam je Mirza mali objasnio.
Inače ovo je svima nam (nažalost) poznati idiot quema.
Banovan je zbog ovog.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.