Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA Episodes from LC Save?

91 pregled · 10 odgovora · otvorena 01.08.2010. u 20:34

Pozdrav,
moze li mi neko help kako da namjestim Save na ovoj igri. Treba se registrovati na WinLive game, uradio sam to, dalje ne znam ako. Moze li neko pomoci, presao sam dosta igre, da ne propadne :P
Moras sebi napraviti offline acc da ti se moze spasiti (osim ako imas orginal), i nmmjesti da je autosave tako da ti spasi nakon svake misiji. Da napravis offline acc moras biti diskonetkovan sa neta i onda odes make new live acc i samo stavis da hoces offline.

*Ako vec imas offline acc onda samo otidji do stana i stavi lika da spava i igrica ce se spasiti
Moras napraviti offline account za windows live i preko njega se login

EDIT: kajoty u isto vrijeme ;)
evo to pogledaj ovde http://www.youtube.com/watch?v=FPXp8_CucI8 pogledaj do kraja
E hvala vam puno obojici, nisam znao za offline save.

Hvala puno, pozdrav.

edit, evo nesto stimao - izbaci me, haha.. jbg, ispocetka :P
karaBATAK je napisao/la:
E hvala vam puno obojici, nisam znao za offline save.

Hvala puno, pozdrav.

edit, evo nesto stimao - izbaci me, haha.. jbg, ispocetka :P
Kada ga instaliras,jel odmah crackovan? (Razor1911)?
XFuriouS je napisao/la:
Kada ga instaliras,jel odmah crackovan? (Razor1911)?
Jeste, zasto?

Igrao sam normalno, i kako sam poceo cackati oko ovog save-a, izbaci me. :P
karaBATAK je napisao/la:
Jeste, zasto?

Igrao sam normalno, i kako sam poceo cackati oko ovog save-a, izbaci me. :P
Ja mislim da u tome i jeste problem.... :S I kod mene je isto...samo sto ja imam GTA IV a time i offline account samo sto mi ovaj EfLC zasteka jednostavno :S i nece dalje a GTA IV radi perfektno,jest da sam ga ja i crackovao i patchevao...a mislim da imaju slicne System Requirements ...a steta igra je premocnaa :D
XFuriouS je napisao/la:
Ja mislim da u tome i jeste problem.... :S I kod mene je isto...samo sto ja imam GTA IV a time i offline account samo sto mi ovaj EfLC zasteka jednostavno :S i nece dalje a GTA IV radi perfektno,jest da sam ga ja i crackovao i patchevao...a mislim da imaju slicne System Requirements ...a steta igra je premocnaa :D
I meni se slicno desavalo, je li ti ova igra na C ili D disku?
karaBATAK je napisao/la:
I meni se slicno desavalo, je li ti ova igra na C ili D disku?
Ma nema to veze,ali ako te vec zanima na C je :)
XFuriouS je napisao/la:
Ma nema to veze,ali ako te vec zanima na C je :)
Aha. Mislio sam da nije problem kao kod mene - instalirao sam na d, pa sam morao u regedit-u mijenjati neke vrijednosti, i radilo je onda normalno. Sad mi je sve ok :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.