Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

fpsbanana.com | CS 1.6 skins ?

219 pregleda · 11 odgovora · otvorena 01.08.2010. u 16:32

Pozdrav.
Da vas pitam, da li znate zasto nema Counter Strike 1.6 skinova na ovoj stranici ( http://www.fpsbanana.com ) ?
Ja sam trazio vec 20 minuta, nikako nemogu da nadjem.
Rekao mi je jaran, da mogu Condition Zero skinovi umjesto ovih ? Da li je to istina ?
kako bolan nema vidiš da ima
Jaran te malo zaj*** ima samo on nezna da nadje,nadam se da češ ti naći jer ovo nije sve ima ih još samo moraš malo tražiti.Pozz
Vako , na toj stranici su ukinuli cs , ali su ga o5 stavili pa nema fajlova , kada odeš na početnu starnicu nađi ispod neke mape skina ikonu cs.a i samo klikni i et.
anais je napisao/la:
Vako , na toj stranici su ukinuli cs , ali su ga o5 stavili pa nema fajlova , kada odeš na početnu starnicu nađi ispod neke mape skina ikonu cs.a i samo klikni i et.
Što komplikujete,na početnoj stranici piše SKINS samo ode tu i naći če,nije toliko gloop,ili hoće možda da mu aj skinem pa da mu pošaljem,valjda zna to naći i sam skinuti.Pozz

bye
RazoR_xD je napisao/la:
Jaran te malo zaj*** ima samo on nezna da nadje,nadam se da češ ti naći jer ovo nije sve ima ih još samo moraš malo tražiti.Pozz
ali mu tu nema
za cs 1.6

izgleda da su ih ukinuli
jazzone je napisao/la:
ali mu tu nema
za cs 1.6

izgleda da su ih ukinuli
Eo sad cu ti staviti ss

sandervandoorn je napisao/la:
Eo sad cu ti staviti ss

Dobro možda nema ali šta mu fali da na google-u kuca skins for cs 1.6 i naći će.
RazoR_xD je napisao/la:
bLLLeeee vidis da nema i ja sam trazio!!!!
http://www.fpsbanana.com/skins/games/4254

E ba, je***e me svi, ja sam toliko glup da ne znam naći je***i skin koji je tako vidljiv da bi ga moja ćorava nana našla iz prve ...
Ocm. vama samo da je otvorit temu i naspamat postova -.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.